2777
2789

من هیچوقت نمیگم بد هستن .

هیچوقت یادم نمیره تو بارداریم و اوایل زایمانم چقد اومدن کمکم کردن 

هرگز کارای خوبشون و فراموش نمیکنم همیشه دعا میکنم خدا تو سخت ترین شرایط کمکشون کنه و صاحب خونه و بهترین چیزا بشن .

یادمه باردار بودم خواهر شوهرم با زبون روزه کمکم وسایلم خریدمو اورد خونم

تو بارداریم چقد اومدن کارامو انجام دادن 

حتی پتوهای دونفره و لباس شستن .

من همه اینارو یادمه .

اما ناراحتم دلخورم ازشون .

چرا همیشه وقت و بی وقت میومدن خونم .

چرا از دستشون خواب و خوراک نداشتم استراحت نداشتم .

حس میکردم خونم ماله خودم نیست .

من تمام لطفایی که در حقم کردن و ریز ب ریز یادم مونده .اما از یه چیزی دلم پره یبار دعوتم نکردن .

دور هم جمع شدن نگفتن داداشمون بیاد .همیشه انتظار داشتن من مهمونی بد م من همه رو خونم جمع کنم .

هروقت رفتم در خونه هاشون راه ندادن .

سر این رفتارا من چند باری بد جور گلایه کردم چون قبلا با ارامش گفتم بهشون و بدتر میکردن انگار .

دیگه خونم نمیان .

فقط یکیشون خودم بگم میاد بقیه قهر کردن .

میگم خب چرا باید از این نظر خودخواهانه با من رفتار کنن .اینا که در حقت مهربونن

چرا بدشون میاد بری خونه هاشون و میخوان همش بیان اوار بشن سر عروس 🥲 دلم میخواست باهام رفت و امد دونفره داشتیم شام و نهارم نه .

عصری ما میرفتیم اونا میومدن البته با زنگ زدن نه اینکه یهو وسط شام خوردن من بیان .

دلم میخواست رفت و امدمون خوب باشه سر نظم نه اینکه سواستفاده بشه فشار رو ی نفر فقط

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی رفتم در خونشون راه ندادن ! کسی ک انقد بهت خوبی و لطف کرده مگه میشه راه نده !

میرفتم الکی تعارف میکردن بهت نمیذاشتن بری بالا 

میدونی خب هرکس مدل خاص خودشه ، معمولا کسایی که بیشتر کمک کننده هستن و اینجوری هواتو دارن یکم از بعضی جهات دیگه بی منطق ان ، خوب میشد اگه با حرف زدن دوستانه این موضوعات حل بشه 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بنظرم باید بدیشونو رو به ی سری خوبیاشون بخشید منم خانواده شوهرم هم بدی دارن هم خوبی اتفاقا بدیشون بدجور باعث شده اذیت شیم اما ب خوبی‌اش نگا میکنم و سعی میکنم یادم نیارم وقتیم کسی میگ هیچ کاری برا شوهرت نکردن با اینکه خیلی پول دارن میگم وظیفشون نیس با اینکه خودم دلم  خونه

چقدر خوبه قدر دان زحماتشون هستید ..... شیر مادرت حلالت باشه ...

درک میکنم عزیزم سخته ..من بااینکه عاشق مهمونم اما اولویتم ارامش خودمه ...شاید ی روز من واقعا حوصله خودمم نداشته باشم چه برسه به مهمون ...

دلت میخواد دوباره باهم درارتباط باشید اما حساب کتاب شده برو باهاشون اشتی کن ..

خواسته هاتو بگو عزیزم ...

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
میدونی خب هرکس مدل خاص خودشه ، معمولا کسایی که بیشتر کمک کننده هستن و اینجوری هواتو دارن یکم از بعضی ...

من خیلی تلاش کردم بارها صحبت کردم باهاشون همیشه دعوتشون میکردم اما اونا یبتر دعوتم نکردن و چون گلایه کردمفتم چون من نمیام اوناهم نیان قهر کردن

اونا قهر کردن سر این داستان

تو غیر مستقیم شاید هم مستقیم بهشون گفتی کم بیان خونم 

من ی زن داداش دارم خدا شاهده من وخواهرام حتی سال هم نمیریم خونش چون اونم وقتی تازه ازدواج کرده بود مثل تو زیاد دوست نداشت کسی بره خونش

ببخشید نمیتونم تاپیک بزنم میشه اینجا بپرسم

خواب دیدم عمومم فوت کرده

درحال حاضر ۳۰ سالشه بچه کوچیک داره

وای خدا کسی تعبیرشو بلده استرس دددارم

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

چقدر خوبه قدر دان زحماتشون هستید ..... شیر مادرت حلالت باشه ...درک میکنم عزیزم سخته ..من بااینکه عاش ...

قهرر قهر نیستیما فقط دیگه خونم نمیان دوست دارم بیان اما زنگ بزنن قبلش صبحش یا ی روز قبلش یهو نیان .

یا اگه میان منم برم نه اینکه فقط اونا بیان .

خدا میدونه من بارها با بچه کوچیک‌خوابم میومد یا میخواستم غذا بخورم میومدن انقد اذیت میشدم میگرن خستگی ...یعنی خودشون درک نداشتن