2777
2789
اره واقعا هر پالتو یا کاپشن چند ملیونه کلا حقوقم چققده مگه 😑بدبختی اینه پالتو پارسالمم خیلی داغون ش ...

من گرفتم 

با یه بوت بلند 

هفته قبل شد ۱۰😁😂

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال ی بار اونم موقع عید🥲

منم قبلا ک سرکار نمیرفتم سال ب سال بیشتر برام لباس نمیگرفتن

فووووقش حالا ی شومیز هم اون وسطای سال میگرفتن

الان دستم تو جیب خودمه همشو عقده هامو خالی میکنم لباس میگیرم😂

هر چند سال میرم یه دوری میزنم و میام خونه😜

😃

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

اخه در طول چند سال خیلی زیاد میشن میتونی‌بدی به نیازمندا منو دوستم همینکارومیکنیم از دیگرانم میگیری ...

در طول سال که بله 

ولی من دوست ندارم یه آدم دست تنگ 

کهنه منو بپوشه 

مگه اون آدم نیست؟

دل نداره؟

من تازه بپوشم

بعد واگذار کنم کهنشو به یکی دیگه؟

دوس ندارم حقیقتا 

سعی میکنم پول داشته باشم کفش نو بخرم بدم نیازمند واقعی 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

در طول سال که بله ولی من دوست ندارم یه آدم دست تنگ کهنه منو بپوشه مگه اون آدم نیست؟دل نداره؟من تازه ...

اونم میشه ولی مثلا ما لباسا رو جمع میکنیم کهنه نیستن اصلا دست دومن زن داداشم لباس میده بهشون فکر کن آکبنده ولی چرا برن‌ تو سطل زباله دست دوم باشه اشکالش چیه حتی یکی هست اهل روستاس کهنه هارم میخواد واسه مزرعه کارشون زیاده از خداشم هی التماس میکنه دور نندازید 

ماهانه نمیگیرم، چند ماه یه بار یا سالانه میگیرم ، هر زمان احساس کنم نیاز دارم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

اونم میشه ولی مثلا ما لباسا رو جمع میکنیم کهنه نیستن اصلا دست دومن زن داداشم لباس میده بهشون فکر کن ...

دستتون در نکنه 

ایشالا عوضشو از خدا بگیرید 

من متلن الان برای پاییز دو تا پالتو خریدم برا خودم،باز برا عید میخوام دوتا مانتو دم دستی بخرم و ی مانتو مجلسی،

من خیلی لباس دوستدارم ،دوستدارم حداقل چند دست داشته باشم ک نو باشه و کسی ندیده😄هر فصل ک میشه دوتا سه تا مانتو میخرم ،شلوار زیاد نمیخرم، شال هم همینطور بیشتر علاقه ب مانتو. و پالتو و .. اینا دارم،

ولی شلوار لی میتوام بعد زایمانم 3 تا بخرم چند رنگ چون شلوار اصلن ندارم،و ی  سایت پیدا کردم شلوار لی های قشنگ و قیمت خیلی پایین میاره میخوام ار اون سفارش بدم

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40