2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امیدوارم امسال خیلی سرد نشه پالتو مجبور نشم بگیرم😂😂

اره پالتو که دیگه قیمت خون آدم شده حالا من پالتو دارم پارسال گرفتم نپوشیدم چشمم شلوار جین جدیدارو گرفته اگه بشه بخرم اما یه پالتو باید برای دخترم بخرم 

لباسات نو و قدیمی میمونه چیکارشون میکنی مثلا لباسای پارسالت

تا الان هی جمعشون میکردم ولی زیاد شده بود دیگه جا نداشتم بعضیارو دادم مامانم بعضیارم یکی از اشناهامون

بعد چیکارشون میکنی‌اضافیارو؟

من اصولا آدم با سلیقه ای هستم 

و خراب نمیشن 

اونارو هم انگار تازه خریدم 

و تنوع میکنم و میپوشم 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

اره پالتو که دیگه قیمت خون آدم شده حالا من پالتو دارم پارسال گرفتم نپوشیدم چشمم شلوار جین جدیدارو گر ...

اره واقعا هر پالتو یا کاپشن چند ملیونه کلا حقوقم چققده مگه 😑بدبختی اینه پالتو پارسالمم خیلی داغون شده نمیتونم امسال بپوشمش

بنظرت برای امروز هوا چجوریه ؟ چه لباسی بپوشم برمم بیرون؟الان باید حاضر شم برم سرکار موندم چی بپوشم

امروز که گرمه یه شومیز شلوار ساده

خودمم هروز همینو میپوشم

من اصلا اهل لباس نیستم هرچی پول دارم و ندارم برا محصولات پوستی و آرایشی میدم

منم لوازم ارایشو اینا خیلی دوست دارم بگیرم پارسال زیاد میگرفتم ولی دیدم استفاده نمیکنم تاریخشون رد میشه😂گفتم لباس بازم تاریخ انقضا نداره

من اصولا آدم با سلیقه ای هستم و خراب نمیشن اونارو هم انگار تازه خریدم و تنوع میکنم و میپوشم

اخه در طول چند سال خیلی زیاد میشن میتونی‌بدی به نیازمندا منو دوستم همینکارومیکنیم  از دیگرانم میگیریم میدیم بهشون