2777
2789
عنوان

یاده ی خاطره افتادم بیایین بگی کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 46 پست

خب

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه با امون وضعیت قهر و اشتی به همسرم گفتم برام لباس بیاره از ماشین چون میخواستیم بریم مسافزرت چمد ...

چقدر خدانترس بوده 

خدا رو شکر همیشه از خدا میترسم آبروی کسی رو ببرم

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
خلاصه یه آبرویی ازم برد ک نگمبه خودش چیزی نگفتم ولی خیلی دلم شکست کاش به جای این که به همه بگه له خو ...

باید بخودش میگفتی یاد بگیرن زر زر نکن پشت هر کسی که وارد خونه یا معاشرت میکنه باهاش

خلاصه یه آبرویی ازم برد ک نگمبه خودش چیزی نگفتم ولی خیلی دلم شکست کاش به جای این که به همه بگه له خو ...

چقدر بی‌شعور بوده خب شاید من هم بودم ناراحت میشدم ولی گفتنش واقعا درست نیست که چی درک کن دیکه خودت هم زنی 

باید بخودش میگفتی یاد بگیرن زر زر نکن پشت هر کسی که وارد خونه یا معاشرت میکنه باهاش

بخدا اصن زبونم قفل شد چیزی بهش بگم 

ولی پیش خودم فکر میکردم منم مث این زنم شاید این اتفاق برای هر کسی بیفته آهه گفتن داره ؟؟؟

به خودم میگف همه جوره براش جبران میکردم رف پیش مادر شوهر و بردارشوهر تعریف کرد

بخدا اصن زبونم قفل شد چیزی بهش بگم ولی پیش خودم فکر میکردم منم مث این زنم شاید این اتفاق برای هر کسی ...

خدا آبروی خودش رو بدجور میبره   

عیب کسی رو جار بزنی، عیبت رو خدا جار میزنه

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بعضیا جنبه هیچی ندارن...ظرفیت هیچی ندارن.فرضن شما هم یه ذره سرویس کثیف کردین اتفاق مهمی نبوده ک جار ...

همون موقه ب شوهرم گفتم این همه سال تو دیدی من حواسم نباشه جاییو کثیف کنم؟ گف ن والا

انگار ناراحت بود ک رفتیم ی شب خونه ش خوابیدیم

خدا آبروی خودش رو بدجور میبره عیب کسی رو جار بزنی، عیبت رو خدا جار میزنه

بنده خدا چند ماه بعد شوهرش تازه داماد سرطان کبد گرفت و فوت شد ....

کلی دعوا با مادرشوهرش داشت سر این جریانا 

ولی کلن دیدی بضی چیزا از یاده آدم محو نمیشه؟؟؟؟ اون شبی که ناچار رفتیم خونه اینا مریض بودمو و شوهرم باهام دعوا داشت و پریودم شدم خودمو خیلی بی پناه دیدم 

این زنم اینجوری کرد 

کاش به خودم میگف کل خونشو نظافت میکردم

بنده خدا چند ماه بعد شوهرش تازه داماد سرطان کبد گرفت و فوت شد ....کلی دعوا با مادرشوهرش داشت سر این ...

آبروی آدما مثل خانه کعبه پیش خدا حرمت داره 

یعنی تقاص آبرو بردن سریعه تو این دنیا  

دیدم ک میگم