2777
2789
قشنگم اینارو ول کن اینا همونایی هستن که فکر میکنن پرستار و کادر درمان نوکر کلفتشون و یک ماسک زدن ساد ...

حالا شما بشو بعد بفکر مهاجرتش باش

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

فقط پرسیدم ماسک یک طرفه اثر میکنه یانه فوری برداشت کزد ماسک نمیزنی .چقدر باید روانپریش باشه با این ...

بس کن دیگه شما دوست عزیز

من که جوابتو دادم گفتم اثر نمیکنه 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کادردرمان شدی دلت اصلا نسوزه همیشه خودتو اولویت بذار درحدی که پات گیر نباشه خدمت کندلسوزی واسه همچین ...

اوهوم دقیقا ❤️از همین راه دور دستتو می بوسم چون میدونم چقدر سخته کارتون و حقوقی که دربرابر زحماتتون ناچیز واقعا... 🥺 ❤️ 

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

اوهوم دقیقا ❤️از همین راه دور دستتو می بوسم چون میدونم چقدر سخته کارتون و حقوقی که دربرابر زحماتتون ...

❤️💋🦋

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

کادردرمان شدی دلت اصلا نسوزه همیشه خودتو اولویت بذار درحدی که پات گیر نباشه خدمت کندلسوزی واسه همچین ...

پس شما هم حقوقی که میگیری حرومه

شوهر من مریض داره بهش فحش ناموسی میده اما ولش نمیکنه کارشو انجام میده چون قسم خورده چون مسئوله. بی فرهنگ و با فرهنگ براش فرقی نداره. 

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

پس شما هم حقوقی که میگیری حرومهشوهر من مریض داره بهش فحش ناموسی میده اما ولش نمیکنه کارشو انجام میده ...

چرا فکرمیکنی یکی رفته پرستار شده یوغ غلامی افتاده گردنش تا آخر عمر؟ 

درقبال مسئولیت من اون مریض هم وظایفی داره، یکیش احترامه یکیش تلاش برای حفظ سلامتی منه

طرف انقدر گاوه حاضر نیست یه ماسک بزنه، مگه من خرم از سلامتیم بزنم واسه چنین موجود خودخواهی؟ رعایت حقوق و مسؤلیت یه چیز کاملا دوطرفست

اونا که در بی فرهنگی شون شکی نیست ولی من به فرهنگ شما هم شک دارم با ابن طرز حرف زدن

بگه یه سری دوستان عزیزم خیلی بی ادب تشریف دارند و ماسک نمیزنند؟

طرف مریضه حالش خوش نیس از بی فرهنگی بقیه اعصابش خورده انتظار ادبی صحبت کردن داری؟

ب ت چ ؟؟؟؟؟

عزیزم شغل شما اینجور ایجاب میکنه ک با مریضا در تماسی پس میدونستی این موارد برات پیش میاد واکسن هر سا ...

الان ریز ترین نکاتو توصیه میکنید الا اینکه بپذیرید که مراجعه کننده ها باید ماسک بزنن

چرا واقعا؟! خنده داره برام

اوهوم دقیقا ❤️از همین راه دور دستتو می بوسم چون میدونم چقدر سخته کارتون و حقوقی که دربرابر زحماتتون ...

خب عزیزم ناراحتی چه اصراری داری بری این شغل 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜