2777
2789
بگه یه سری دوستان عزیزم خیلی بی ادب تشریف دارند و ماسک نمیزنند؟طرف مریضه حالش خوش نیس از بی فرهنگی ب ...

همینارو میبینی شما؟ تاپیک زده بودم گفتم همراه مریض بی دلیل بهم گفته هر زه ازش شکایت کردم

میگفتن تو پرستار شدی مگه نمیفهمی طرف مریضه حالش خوب نیست کسی که حالش خوب نیستو باید درک کنی که ممکنه هرحرفی بزنه 

و همشون ریختن سرم که چرا رفتی شکایت کردی! 

نمیدونم مشکلشون با کادر پزشکی چیه 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

چرا فکرمیکنی یکی رفته پرستار شده یوغ غلامی افتاده گردنش تا آخر عمر؟ درقبال مسئولیت من اون مریض هم وظ ...

چرا فک میکنی همه باید طبق خواسته و. میل ما عمل کنند... شمارو نمیدونم اما بیمارستانی که شوهرم هست اکثراااا پیرمرد پیرزنای سن بالان مگه میشه به اینا فهموند ماسک بزنید بیشترشون هم از روستاهای اطراف خودمونو باید با محیط وفق بدیم

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینارو میبینی شما؟ تاپیک زده بودم گفتم همراه مریض بی دلیل بهم گفته هر زه ازش شکایت کردممیگفتن تو پر ...

ولشون کن 

بعضیا هر تاپیکی بزنی دوس دارن مخالف باشن

در ضمن اون خانومه که بهت گفته هرزه خود مریض نبوده ک بگیم حالش بد بوده بگذر؛

همراه مریض بوده

ب ت چ ؟؟؟؟؟

خب عزیزم ناراحتی چه اصراری داری بری این شغل

من ناراحتم؟ من کادر درمان کلا دوست دارم پزشکی دارو دندون فیزیو و پرستاری و اتاق عمل حتی امسال ازادشون رو هم اوردم ولی برا یک دلایلی پشت موندم اینا جایی نگفتم ناراحتم چون تو این حیطه تحقیق میکنم کلی گفتم ا مارا نگاه کنید می‌فهمید... 

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

عزیزمالان اینکه گفتم ماسک بزنن مردم فحششون دادم؟ چرا قبولش انقدر سخته براتون؟ یک کلام بگید بله مردم ...

عزیزم

من گفتم مردم‌نباید ماسک بزنن‌؟؟یا گفتم شما به عنوان پرستار کم کاری کردی؟؟

گفتم محیط بیمارستانی آلودست و انواع آدما با انواع فرهنگا میان یه عده ممکن بیمار نباشن ولی همراه بیمار باشن و ناقل  و ماسک نزنن...گفتم شما باید به خودت بیشتر برسی واکسن بزنی بدنت رو تقویت کنی که بیمار نشی...اما انگار فقط طلبکاری...اونی که ماسک نزده من نیستم...شما پرستار شدی بعد نمیدونی اساس شغلت اینکه با بیماری سر و کار داشته باشی؟؟؟حالا خوب سرما خوردگی طاعون و وبا و ...بود میخواستی چیکار کنی؟

چرا فک میکنی همه باید طبق خواسته و. میل ما عمل کنند... شمارو نمیدونم اما بیمارستانی که شوهرم هست اکث ...

خدا روزیتو جای دیگه حواله بده اگه حوصلت سر رفته میخوای سفسطه بیخود تحویل بدی من حوصله ندارم 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

چرا فک میکنی همه باید طبق خواسته و. میل ما عمل کنند... شمارو نمیدونم اما بیمارستانی که شوهرم هست اکث ...

یه ماسک زدن که حل مسئله فیزیک کوانتوم نیست که پیرمرد و پیرزن نفهمن!  خیلی بدیهی و قابل فهمه. حرفتون قابل قبول نیست هر کسی تو اجتماع یه حداقل وظایف داره که باید انجام بده تا سایرین عذاب نکشن.

.
من دلم براشون میسوزه وگرنه میتونم فاصله بگیرم همه داروهاشونم بریزم تو سرم و یک ثانیه رگ بگیرم و برم ...

کاملا مشخصه سطح شعورت

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".