2777
2789
والا وزنه که دست خود شماست یه فرهنگ خودتم وزن کن ببین چند چندی؟

چرا تو همه تاپیکا دعوا میکنی و آنقدر زبونت تلخه؟ مشکل اعصاب نداری؟ 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

نگاه اول بجای نگاه اول سوادت رو بالا ببر

گفتم موفق باشی چقدر گیری برو دیگه. سوادو تو حتما بالاست با داشتن کادر درمان تو خانوادتون بازم چرت و پرت می پرسی . 

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونشون تو همین تاپیک ریخته عزیزم، کو گوش شنوا؟ کو فهم و فرهنگ؟

دیگه ما نمیتونیم فرهنگ تک تک مردمو درست کنیم منم تو پاییز و زمستون همیشه به شوهرم ابلیمو و عسل میدم امپول آنفولانزا زدیم جفتمون ان شاءالله بخیر میگذره شماهم حتما بزنید آمپول خارجی

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

نگاه اول بجای نگاه اول سوادت رو بالا ببر

سر صبح خداییش چه حوصله ای دارین بحث میکنید

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

یه نگاه به متن تاپیکت بندازی متوجه میشی مشکل اعصابو کی داره

شما سالم نیستی گل

برو درمان کن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

من دلم براشون میسوزه وگرنه میتونم فاصله بگیرم همه داروهاشونم بریزم تو سرم و یک ثانیه رگ بگیرم و برم ...

یعنی چی بدنشون به فاک بره؟پول میگیری که کارتو درست انجام بدی اتفاقی برای بیمار بیفته تا چند وقت نمیتونی از زیر مسئولیتش در بری خانم

شما سالم نیستی گلبرو درمان کن

قشنگم اینارو ول کن اینا همونایی هستن که فکر میکنن پرستار و کادر درمان نوکر کلفتشون و یک ماسک زدن ساده هم عارشون میشه همین کارا رو میکنن کادر درمان زیر این حجم از فشار و نبود حقوق کافی یا مهاجرت میکنن یا خودکشی یا صربات روحی و جسمی میبینن هی... الان من خودمم تو فکرمه روزی کادر درمان شدم مهاجرت کنم واقعا... 

فقط پرسیدم ماسک یک طرفه اثر میکنه یانه فوری برداشت کزد ماسک نمیزنی .چقدر باید روانپریش باشه با این ...

بیخیال رد شو

فقط پرسیدم ماسک یک طرفه اثر میکنه یانه فوری برداشت کزد ماسک نمیزنی .چقدر باید روانپریش باشه با این ...

درست حرف بزن ها چقدر گیری بدبخت هنوز نکشیدی بیرون از اون بحث 🤣🤣

بعضباشونم شب قبل ترشی یا کالباس میخورن دهنشون بو میده ماسک نمیزنن هیچ حرف میزنن حروف حلقی رو از ته گ ...

بعضیا حتی نفسشون بو میده خیلی چندشههه

قشنگم اینارو ول کن اینا همونایی هستن که فکر میکنن پرستار و کادر درمان نوکر کلفتشون و یک ماسک زدن ساد ...

کادردرمان شدی دلت اصلا نسوزه همیشه خودتو اولویت بذار درحدی که پات گیر نباشه خدمت کن

دلسوزی واسه همچین شل مغزایی حماقته عزیزم

دور از جون آدمای باشعور که نادرن