2777
2789
عنوان

اختلاف سنی زیاد

83 بازدید | 15 پست

اختلاف سنی زن و مرد توی ازدواج چقدر اهمیت داره؟

مثلا با همه شرایطش اوکی باشی ولی فقط ۱۲ سال بزرگتر باشه

باید رد کرد یا قبول؟

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگر بقیه شرایطش اوکی باشه چی؟

عزیزم هر کس معیاراش متفاوته ..تو خودت باید تصمیم بگیری ببینی سن جزو معیارات هست یا ن و میتونی باهاش ارتباط بگیری..عقایدت و شخصیتت با اون شخص میخوره یا نه‌..و مهم تر از همه دلت با اون شخص هست یا ن ..بشین خوب فکر کن به نظرات نی نی سایت توجه نکن 

راستش توی مسائل جنسی خیلی دچار مشکل میشن. خیلی زیاد و این اصلا خوب نیست. خانوم تا میاد اوج جنسیش باش ...

کسی به احساسات و نیازهای من اهمیت نمیده میگن فقط عروس شو😔 

بعدشم تو نی نی سایت میگفتن مردا تااخر عمرشون....

واقعا نمیدونم چی درسته چی غلط

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
عزیزم هر کس معیاراش متفاوته ..تو خودت باید تصمیم بگیری ببینی سن جزو معیارات هست یا ن و میتونی باهاش ...

اصلا حاضر نشدم باهاش آشنا بشم

وقتی به این فکر میکنم ۳ ۴ سال دیگه طرف ۴۰ ساله میشه و پایان دوره جوونیشه منصرف میشم

و از طرفی همه بهم میگن ممکنه موردهای بعدی سنشون کم باشه ولی ایرادات دیگه ای داشته باشن 

میگن سنش زیاده پختس مثل پدرت میشه

کسی به احساسات و نیازهای من اهمیت نمیده میگن فقط عروس شو😔 بعدشم تو نی نی سایت میگفتن مردا تااخر عمر ...

عزیزم رابطه جنسی با کیفیت مهمه. بله تا اخر عمر میتونن خودشون رو صرفا ارضا کنن نه خانوم رو، اندامشون خیلی سست میشه به مرور. توانایی جسمی خییلی مهمه.

البته یه نکته مثبت داره، به شدت تحت حمایت قرار میگیری. نمیدونم اون اقا چجوریه شرایطش ولی زندگی با ثباتی خواهی داشت اگر ادم نرمالی باشه.

عزیزم رابطه جنسی با کیفیت مهمه. بله تا اخر عمر میتونن خودشون رو صرفا ارضا کنن نه خانوم رو، اندامشون ...

زیاد ثروتمند نیست ولی نسبت به بقیه پسرا وضعش بهتره

مامانم میگفت خوبه خونه و ماشین داره 

خب طبیعیه تااین سن ازدواج نکرده و پولاشو جمع کرده تونسته بخره

تحصیلاتش و ظاهرش هم در سطح خودم

ردش کردم

اما تو فکر بودم به معرف بگم برگرده

دیشب با دوستم صحبت میکردم با قاطعیت میگفت اشتباه کردی سن اصلا مهم نیست مخصوصا ۱۲ سال اختلاف سنی

زیاد ثروتمند نیست ولی نسبت به بقیه پسرا وضعش بهترهمامانم میگفت خوبه خونه و ماشین داره خب طبیعیه تاای ...

اخی عزیزم شرایطت یکمی حساسه درکت میکنم. باهاش هم کلام شدی؟ صحبت کردین؟ اگه اره، انگیزه خوبی داره برای زندگی ساختن؟ مرد زندگی کردن هست؟ میبرتت گردش؟ سعی میکنه برات زندگی خوبی بسازه؟ فضای خونه قرار چجوری باشه؟ شادش میکنه؟ مهربونه؟ سالم خور هست که مراقب سلامت تو و خودش باشه؟  این هارو به خودت جواب بده. 

میدونی توی هر زندگی ای یه سری خوبی و خوشی هست یه سری بدی و ناراحتی. مهم این که شما زندگی ای بسازی که بشه توش همیشه یه شوری، یه عشقی پیدا کرد. شما به خودت نگاه کن. یه دفتر بردار هر چی که دوست داری رو بنویس. من نوشته بودم. مثلا نوشته بودم دلم میخواد شوهرم تو خونه دائم سربه سرم بذاره و باهام شوخی ملایم کنه، بخندونتم. تو هم طبق میل خودت بنویس. 

به حرف دوست و رفیق و بقیه هم کاری نداشته باش. به خودت عذاب وجدان نده چرا ردش کردم. دو روز با خودت خلوت کن. از هیچی هم نترس. همه ی جوانب رو بسنج. بعد تصمیم بگیر.

این نوشتنه رو دست کم نگیر. من انجام دادم و جواب گرفتم. ادم تکلیفش با خودش و خواسته هاش مشخص میشه.

یه کتاب هست به اسم پنج زبان عشق. بخونش ببین زبان عشق تو چیه بعد ببین اون اقا یا هر کس دیگه ای که میاد میتونه زبان عشقت رو براورده کنه؟  

عزیزم ببین عقل و قلبت چی بهت میگه

باهاش اشنا بشو.

من خودم ازدواج نکردم فعلا ولی با رلم ۱۳ سال تفاوت سنی داریم.

بسته به طرفت داره.بعضیا واقعا فقط سنشونه.ولی چهرشون و شخصیتشون  و طرز فکرشون به سنشون‌نمیخوره.

من خودم مرد بالغ دوست داشتم.اینکه حامیته و کنارش بزرگ‌میشی و عاقل میشی

این تجربه ی منه💓الهی خیر باشه براتون

اخی عزیزم شرایطت یکمی حساسه درکت میکنم. باهاش هم کلام شدی؟ صحبت کردین؟ اگه اره، انگیزه خوبی داره برا ...

راستش من از نوجوونی ورق زندگیم برگشت

اطرافیانم میگفتن توی اون خونه نمون از آخر بلایی سرت میاد

ازدواج و رفتن از این خونه برای من از نون شب واجب تر بود

اما سختیهارو تحمل کردم ریسک خطرات پذیرفتم تا توی مرحله بعدی که طولاتی تره سختی نکشم و درست انتخاب کرده باشم

من اصلا بااین آقا آشنا نشدم و هیچ تصوری ازش ندارم فقط پدر مادرش میشناشیم

منتظر موقعیت بهتر بودم موردی که قلبا راضی باشم

ببخشید میشه در مورد این نوشتن بیشتر توضیح بدین ممنون میشم🙏🏼🌹

شما چند سالگی ازدواج کردین؟

من نگران سنم شدم😔 از نزدیک شدن به سی سالگی میترسم😅

هروز می نوشتین؟ 

عزیزم ببین عقل و قلبت چی بهت میگهباهاش اشنا بشو.من خودم ازدواج نکردم فعلا ولی با رلم ۱۳ سال تفاوت سن ...

ممنون عزیزم🌹 چون گفتین رلتون هست خب حتما علاقه ای هست

وقتی پای علاقه باشه ادم از خیلی چیزا میگذره

من با خواستگارام سنتی آشنا میشم اولش هیچ حسی ندارم مگر اینکه باگذر زمان حسی بوجود بیاد...

اختلاف سنی زیاد خوبی هایی هم داره مثلا اینکه همیشه براش ناز داری... خودمم زیاد بدم نمیاد از مرد سن بالاتر

ولی عقلم میگه بعدا پشیمون میشم 

ممنون عزیزم🌹 چون گفتین رلتون هست خب حتما علاقه ای هستوقتی پای علاقه باشه ادم از خیلی چیزا میگذرهمن ...

زنده باشی عزیزم

درسته.من اطرافیانم دیدم که سنتی اشنا شدن و به دله هم‌نشستن و الان زندگی خوبی دارن.اشنایی هم حداقل دو سه ماه مدت زمانش باشه خیلی خوبه.

مهم خودتی.اگه مثلا میدونی.بزار باهاش اشنا بشو هم صحبت بشو.ببین خوشت میاد

راستش من از نوجوونی ورق زندگیم برگشت اطرافیانم میگفتن توی اون خونه نمون از آخر بلایی سرت میادازدواج ...

۲۹ سالگی ازدواج کردم. 

برام خاستگار می اومد همش میگفتم چرا جور نمیشه چرا باب دلم نیستن چرا چرا چرا چرا...

بعد یاد گرفتم که بنویسم چی میخوام. والا تا قبل نوشتن فکر میکردم میدونم چی میخوام ولی گویا کاملا در اشتباه بودم و اصلا نمیدونستم چی میخوام. به نشونه ها توجه کن.

یه دفتر بردار. هر چیزی که درباره ی خودته بنویس. اول خودت رو بشناس و موقعیتت رو. بنویس مثلا : من مریم ۲۷ ساله ساکن تهران هستم. تحصیلات لیسانس دارم. من مهربونم، خوش قلبم، دوست داشتنی ام، خوشگلم، میتونم زن خوب و تکی باشم بنویس همین جوری تمام صفت های خوبت  رو قدم بلنده اندامم قشنگه خیلی پشتکار دارم و... دلم میخواد ازدواج کنم؟ اگه آره چرا؟ اگه نه چرا؟ باز دلیل هات رو بنویس. هر چیزی راجع به خودت میدونی بنویس.

بعد که خودت مشخص شدی راحع به مردی که دوست داری بنویس. دوست داری اخلاقش چجوری باشه؟ مهربون یا خشن ؟ شوخ باشه یا جدی؟ ادم میانه رویی باشه یا افراطی ؟ مسائل مذهبیش چجور دوست داری باشه؟ نماز خون؟ یا ادم بی نماز؟ خانوادش چجوری باشن؟ خانواده ساکت و اروم؟ یا شلوغ و پر هیجان؟ اندامش چجوری باشه؟ چشم رنگی؟ یا چشم سیاه؟ مو داشته باشه یا کچل؟ قدش متوسط باشه یا بلند میخوای؟ 

بنویس همین جوری، دوباره چند ساعت بعد بخونش اگه خواستی تغییرش بده. به دوستت نگاه نکن با کی ازدواج کرده به دختر خالت نگاه نکن. به خودت رجوع کن. مریم چی میخواد؟ 

حالا برو سراغ اون اقا. ببین چقدر نزدیکه به معیارت. چقدرش متفاوته اما تو میتونی بپذیریش؟ 

درباره ی خانوادت بنویس. چرا اجبارت میکنن به ازدواج؟ چرا راضی نیستی ازشون؟ میشه تغییرشون داد؟ اگه اره چجوری؟ اگه نه، پس برنامم چی باشه برام بهتره؟ ازدواج؟ برام خاستگار بهتر میاد؟ موقعیتم جوری هست که بلد باشم دلبری کنم از کسی و ازدواج سنتی نکنم؟ یا اگه همه چیز سنتیه و نمیتونم ، برام باز خاستگار میاد؟ 

جواب بده به سوالا. اینا مثاله. شما طبق زندگی خودت بنویس و جواب بده. 

اون اقارو دوباره بررسی کن. شاید خوب باشه و پر از سعادت.