2777
2789
عنوان

با خدا قهرم به همونایی که پول دادی زیبایی دادی

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 51 پست
مگه ما بازیچه خدا هستیم حداقل این احساسات رو بهمون نمی‌داد که ماهم مثل حیون ها به دارایی ها و تفاوت ...

تو تنبلی الان خدا در آسمونو باز میکنه برات طلا میریزه

انقد فقیر میشناسم که با تلاش به کجاها رسیدن خودشون میگن خدا به اینجا رسوندمون 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به مسئولینی که ایمان مردمو به باد دادنکار ندارم خدایی هست یا نیست هر چیه قبلا دلمون خوش بود خدا ...

خدا هم گفته سرنوشت هیچ قومی رو عوض نمیکنم مگه خودشون همت کنن.مگه خدا نوکر ماست هر چی اشتباه کنیم با یه معجزه درست کننه همه چی رو؟

مردمی که موقع انتخاب فقط دنبال مسائل حاشیه ای هستن حقشونه

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
جواب خدا:من هر کس رو تو شرایطی گذاشتم که صرفا امتحانش کنمو هزار بار توی کتابم گفتم که این دنیا رو جد ...

همیشه برام سواله خدا امتحان کنه که چی؟ خدا خب عالمه نتیجه ی امتحان رو میدونه. 

اینکه من بنده رو چجوری خلق کرده و نقطه ی ضعف روحی و رفتاری و... چیه هم خب خلقت خودش بوده

این وسط من بنده با چه اختیار و انتخابی هستم که امتحان بدم؟! بعد نتیجه ی امتحان چه کاربردی داره؟ برگردیم به همون جایی که از اول بودیم و ما رو ازونجا اوردن رو کره ی خاکی؟!!! 

استاد مقدم 

یه مجموعه شهد و شکر داره برای شکر گزاری 

هم تو ایتا کانال داره 

هم  اپلیکیشن اینلایت هست

زندگیت تغییر میکنه 

ان شاء الله از پس سختی ها بهترین ها برات رقم بخوره 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خب منی که تو منطقه محروم هستم به هر دری می‌زنم نمیشه چطور تلاش کنم

اتفاقا اینایی که به جاها خیلی بالایی رسیدن بیشتر از مناطق محروم بودن 

ی مهارت سعی کن یاد بگیری 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

استاد مقدم یه مجموعه شهد و شکر داره برای شکر گزاری هم تو ایتا کانال داره هم اپلیکیشن اینلایت هستزند ...

لینک کانالشو بفرست

همیشه برام سواله خدا امتحان کنه که چی؟ خدا خب عالمه نتیجه ی امتحان رو میدونه. اینکه من بنده رو چجوری ...

خدا میدونه 

بندش چی؟ 

اگر یکراست مارو ببره جهنم و بهشت 

بنده نمیپرسه چرا؟ 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

لینک کانالشو بفرست

درخواست بفرست 

اینجا نمیشه

اتفاقا اینایی که به جاها خیلی بالایی رسیدن بیشتر از مناطق محروم بودن ی مهارت سعی کن یاد بگیری

دقیقا 

کسی که همه چی داره 

تلاشی نمیکنه چون از اول همه چی در اختیارش بوده 

خدا هم گفته سرنوشت هیچ قومی رو عوض نمیکنم مگه خودشون همت کنن.مگه خدا نوکر ماست هر چی اشتباه کنیم با ...

والا من تا یادم میاد همش خود خدا رو صدا زدم چقدر دوست داشتم خدا پرست واقعی بودم ولی هزاران هزار بار صداش زدم دریغ از یک نشانه ،با اینحال بازم میگم خدا هست اما من و لایق خودش نمیدونه با اینکه زندگی پاکی داشتم تا الان،بعضی وقتا میگم اینهمه خوب بودم از این به بعد میخام بد باشم

همیشه برام سواله خدا امتحان کنه که چی؟ خدا خب عالمه نتیجه ی امتحان رو میدونه. اینکه من بنده رو چجوری ...

خدا قدرت اختیار داده و همین قدرت اراده اختیار انسان را متمایز با سایر آفریده ها کرده 

یعنی دست خودته!

بلاخره باید بین کسانی که با اراده اختیار خود راه سعادت یا راه غیر از اونو پیش میگیرن باید یه فرقی باشه نه؟ باید یک جایی مثل زمین باشه که فرقشون مشخص بشه نه؟ 

خب همون ژنتیک ..باز هم از خلقت خداست دیگه چطور ربط نداره

نیست 

چون همه انسان ها از دوتا آدم به وجود اومدن که یه ژنتیک داشتن

ولی به مرور  به میلیون ها ژنتیک تبدیل شده 

علی معلولی 

خدا مستقیم دخالت نداشته 

خییلی چیزا تو ژنتیک تاثیر داره 

نطفه از غذا تاثیر می گیره از روح تاثیر می گیره 

شما اگر الان اخلاق بدی داری اگر اصلاح کنی تو ژنتیک اثرش از بین می‌ره یا اصلاح غذایی می تونه به مرور تاثیر بد یا خوب بذاره تو ژنتیک 

خییلی عوامل موثره که دست انسانها بوده و به خدا ربطی نداره