🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403
هرکس یه سن درخششی داره از کجا میدونی ورق برنگشت و چندسال دیگه تو خوشبخت ترین ادم فامیل نبودی از کجا میدونی خصوصیات ظاهری و مالی الانت باعث خوشبختی و عشقی که میخوای نباشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از خدا بخواه بخت زیبا و عاقبت بخیری بهت بده.مشخصه سنت کمه.من انقدر خوشگلایی دیدم که الان از بدبختی و بد شانسی خار شدن.و پولدارایی که به فلاکت افتادن.و زشتایی که شوهر زیبا و اقا و وفادار گیرشون اومده.فقیرایی که تلاش کردن و الان وضع مالیشون خوب شده.دخترای زیبا و پولداری که شوهر بی صفت دارن و هیچ راه فراری ندارن
منو مجبورم کردن با کسی که دوسش ندارم ازدواج کنم، تازه از ماه عسل برگشته بودم عمه شوهرم توی یه جمع هرچی بدبیراه بود نثارم کرد، بابامم دنبال اینه که یه جوری طردم کنه