2777
2789
عنوان

با خدا قهرم به همونایی که پول دادی زیبایی دادی

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 51 پست

بشین تک تک نعمت هارو بشمار 

بببین داده ها چقدر زیاده 

بخاطر نداده هاش هم شکر کن 

شکر نعمت نعمتت افزون کند 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدا بخواه بخت زیبا و عاقبت بخیری بهت بده.مشخصه سنت کمه.من انقدر خوشگلایی دیدم که الان از بدبختی و بد شانسی خار شدن.و پولدارایی که به فلاکت افتادن.و زشتایی که شوهر زیبا و اقا و وفادار گیرشون اومده.فقیرایی که تلاش کردن و الان وضع مالیشون خوب شده.دخترای زیبا و پولداری که شوهر بی صفت دارن و هیچ راه فراری ندارن

۹۵ درصد ادما مشابه هم و معمولی هستن

۵ درصد خیلی زیبا یا زشتن

حالا اون‌۹۵ درصد رو چه چیزی متمایز میکنه از هم ؟ پول

کسی که تلاش میکنه و پولدار میشه، خوب میخوره خوب میپوشه کارای زیبایی و جواتساز میکنه و برتر میشه

پس اول و اخرش به تلاش و کسب درامد خودته

مگه ما بازیچه خدا هستیم حداقل این احساسات رو بهمون نمی‌داد که ماهم مثل حیون ها به دارایی ها و تفاوت ...

واقعا زندگی حیوانی رو به زندگی انسانی ترجیح میدی فقط بخاطر اینکه یه چندجا بهت سخت گذشته؟

ای انسان...ای انسان

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

فقط بخاطر زیبایی! 

منو مجبورم کردن با کسی که دوسش ندارم ازدواج کنم، تازه از ماه عسل برگشته بودم عمه شوهرم توی یه جمع هرچی بدبیراه بود نثارم کرد، بابامم دنبال اینه که یه جوری طردم کنه

⛔⛔ درخواست دوستی ممنوع⛔⛔حتی برای شما دوست عزیز