2777
2789
عنوان

با خدا قهرم به همونایی که پول دادی زیبایی دادی

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 51 پست
خدا میدونه بندش چی؟ اگر یکراست مارو ببره جهنم و بهشت بنده نمیپرسه چرا؟

خب ما اصلا همونجا بودیم .بیاد ما رو خلق کنه امتحان کنه که در بهترین حالت اگه خوب بودیم تازه برگردیم همونجا که ازش اومدیم؟! 

یکم گنگه برام

البته که هر روز بهش توکل میکنم و میخوام راه خیر و برکت برامون باز کنه ولی یکم یه جای ماجرا برام گنگ هست.

خدا که می دونست ادم و حوا فریب می خورن . انگار یه کارگردان که خودش به هر بازیگر نقشی داده

والا من تا یادم میاد همش خود خدا رو صدا زدم چقدر دوست داشتم خدا پرست واقعی بودم ولی هزاران هزار بار ...

مگه واسه خوب بودن منت داری سر کسی؟

هر کاری میکنیم کارای خوب به نفع خودمونه ولی کار بد ضررش به خودمون میرسه

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من تا یادم میاد همش خود خدا رو صدا زدم چقدر دوست داشتم خدا پرست واقعی بودم ولی هزاران هزار بار ...

بد باش ضرر به خودت میزنی نه خدا

وقتایی که نیاز داشتی صداش زدی خلوص نیت نداشتی 

خدا پرست واقعی هم باشی باز به نفع خودته نه خدا 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

خب ما اصلا همونجا بودیم .بیاد ما رو خلق کنه امتحان کنه که در بهترین حالت اگه خوب بودیم تازه برگردیم ...

کاملا اشتباه فکر می‌کنی 

ی جوری میگی ما از اول اونجا بودیم انگار خودت تنها درست کردی و مال توعه و خدا هیچ نقشی تو ساختن بهشت نداشته 

خدا خواست که آدم و حوا اونجا باشن دقت کن میگم خدا خواست !

خدا قدرت اراده و اختیار بهشون داده بود میتونستند گول نخورن ولی چه گول میخوردن چه نمی‌خوردن آخرش میومدن رو زمین ولی خب اونجوری خدا راضی تر بود ازشون

یادم نیست کجا خوندم فقط می‌دونم که حتی اگر آدم و حوا گول نمی‌خوردن بازم ما رو زمین بودیم و با توجه با اعمال این دنیا اونجا می‌رفتیم بهشت 

خدا انقد بخشنده هست تو اگه آدم خوبی باشی و کامل نباشی هم میری بهشت ولی بهشت درجه بندی شده است هرچی بهتر باشی بهشتی که میری بهتر و خب بهشت کلا بی عیب و نقصه انقد که حتی فکرشم نمیکنی 

و با توجه به اعمال این دنیا بر می‌گشتن به بهشت 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

خب ما اصلا همونجا بودیم .بیاد ما رو خلق کنه امتحان کنه که در بهترین حالت اگه خوب بودیم تازه برگردیم ...

قبلا برای خودم هم نا مفهوم بود 

این برمیگرده به روز الست

که خدا میگه الست ربکم؟ 

آیا من رب شما نیستم؟» 

همگی گفتند: «بله، تو رب  مایی

رب یعنی پرورش دهنده و رشد دهنده 

اونجا همه ما ما میگیم اره خدا 

تویی که مارو پرورش میدی 

فکر کن سر کلاس معلم میگه بچه ها شما همتون درس بلدین؟ 

همه میگن اره 

ولی یکی بلند میگه،یکی زیاد نخونده یواش میگه و... 

برای اینکه ثابت بشه معلم امتحان میگیره 

همون حضرت ادم هم بعد از امتحان خدا و توبه اش مقامش بالا تر رفت 

چون خدا رب و پرورش دهنده ادمی هست 

ما بعد از هر چالش و سختی ادم قوی تری نسبت به قبل میشیم  

یادمه پارسال درباره روز الست استاد راعفی پور مطالب جالب میگفت 

نت بزنی میاره برات 

البته اگر دوست داری 😘❤️🌱

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

همیشه برام سواله خدا امتحان کنه که چی؟ خدا خب عالمه نتیجه ی امتحان رو میدونه. اینکه من بنده رو چجوری ...

بله خدا میدونه جایگاه ما کجاست

ولی اگر این امتحان ها رو از ما نمیگرفت و برای خودمون مشخص نمیشد جایگاهمون چیه، شاید به جایگاه خودمون اعتراض میکردیم

پس امتحان گرفت که اتمام حجت باشه

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.