2777
2789

خیلی عصبی شدم. کارای خونه تغذیه بچه آشپزی تمیزی خواب نامنظم .همسرم کلا مثل آدم مجرد زندگی میکنه اینقدر حرف زدم ب هر روشی .با داد و قال هم بدتر میشه .احساس بدی دارم تازه طلبکار ک تو ب من احترام نمیزاری

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

۹۰ درصد مردای ایرانی همینن فقط؟موقع طلاق بچم بچم میکنن 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹۰ درصد مردای ایرانی همینن فقط؟موقع طلاق بچم بچم میکنن

بله تازه طلبکار میشه اگه نتونستم کارا درست انجام بدم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
منم کار دو تا بچه یکی مدرسه ای یکی نوپا رو روش منهولی خب همسرم واقعا کارش زیادهروزای تعطیل کمک میکنه

همسر من مرخصی کلا خوابه یا بیذار شه برای گشت و گزار یا کارای خودش .چیزی ازش میخوام بهونه میاره  مریضم کار دارم و فلان

منم همه این کارارو انجام میدمتغذیه شوهرم چی می‌فهمه چی بزاره

چرا خوبم بلدن شاید ی روز زن مریض باشه یا بخواد اصن استراحت کنه

بعضی از مردا باید ازشون بخوای تا انجام بدن و خودکار نیستن، به نظرم با سپردن کارای کوچیک شروع کن چیزای کوچیکو بهش بسپار، اگه امتحان کردی و کلا جواب نمیده بهش بگو کمکی بگیره که دیگه تمیزی خونه با تو نباشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
دیگه فکر کن اون زنایی که با این شرایط شاغل هم هستن .

واقعا بی انصافیه

شوهر منم همینه،، زندگی تجملاتی داره منم نوکرشم تو خونه.

تازه طلبکاره میگه رو تربیت بچه ها بیشتر کار کن معذرت خاهی کنن یا لطفا بگن🙄🙄

هم با پسر بزرگم درس کار میکنم، حالا نظافت و اشپزی و بشور بساپ جدا، پسر سه ساله ام هم از صبح تا شب همش باید جوابگو باشم، هزارتا سوال جواب داره، 

شوهرم مث بچه دعوا میکنه با بچه هام سر همه چی،، میگم نیا بمون تو محل کارت لطفا

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭
بعضی از مردا باید ازشون بخوای تا انجام بدن و خودکار نیستن، به نظرم با سپردن کارای کوچیک شروع کن چیزا ...

انجام نمیده فقط خرید بگم کارای خونه بچه اصن