2777
2789
عنوان

خسته م همسرم کلا کارای بچه ها رو دوش من گزاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 49 پست
خواهرشوهر من خوبه بخدا رااااااحتهمه کار با شوهرشه بیشتر وقتام شام ناهار خونه مادرشوهرشه اونم بچش سه ...

اینا از روز اول سخت گرفتند ب شوهر

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خب زندگی مشترک همینه دیگهحالا ما در فکر تعویض خونه هستیم و همسرم سرمایه گذاری کرده و باید چک پاس کنه ...

بله من که نگاه میکنم میبینم وضع شوهرم از من سخت‌تر شده چی بگم بهش باید کنار اومد 

کار بیرون هم سختی های خودشو داره انشاا...شما هم خونه بهتر بگیرید 

من خودم پیشنهاد دادم خونه بزرگتر میخوام بالاخره بچه ها بزرگ میشن اتاق جدا میخوان الان باید تلاش کنیم تا آینده آسایش داشته باشیم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا از روز اول سخت گرفتند ب شوهر

افرین دقیقا

پسره از اینایی بود که حتی رخت خواب خودشو جمع نمی‌کرد انقد مادره لوسش کرده بوده اما الان خواهرشوهرم میگه شستن حموم و دستشویی و بالکن با شوهرمه من نمیتونم

مرغ و گوشت میخره باید همونجا بده خورد کنن من نمیتونم

وقتی جمعه ها خونس باید دو سه ساعت بچه رو کامل گردن بگیره چون من نیاز به تنهایی دارم حتی شوهرش پوشک بچه رو هم عوض می‌کرد 

نمیدونم یا خدا شانس میده یا به قول شما اینا خودشون از اول طرفو میسازن

واسه من که سه سال طول کشید فقط بهش بفهمونم آقا صبحا میری سرکار زباله هارم ببر اونم با کلی دعوا

افرین دقیقاپسره از اینایی بود که حتی رخت خواب خودشو جمع نمی‌کرد انقد مادره لوسش کرده بوده اما الان خ ...

ما هم از اینا داریم تو فامیل .مشکل دلسوزی بی‌جای اوایل خودمون بوده 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.