2777
2789
عنوان

خاطره تلخ زایمانم یهویی شیرین شد.

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال شوووووو. دقیقا زمانی ک اصلا فکر بارداری رو نمیکنی باردار میشی. حالا ببین

دقیقا دوماه پیشم چونکه دکخرم گفت پرولاکتینت باباستو تا پنجم عید باید ازمایش مجدد بدی و قرص مصرف کمی بیخیال شدم سه تاقرصو که خوروم دیدم حاملم.دقیق اونماهی که بیخیال بودم

یه ماه پیش اینقد استرس داشتم که پرولاکتینم رفت بالاو باقرصداستینکس اوردمش پایبن

همه چی رو بسپار به خدایی که بعد از ۱۲ سال تورو به عشقت رسوند. مطمن باش هیچیز از نظرش دور نمیمونه

برای سلامتی پدر و مادرم یه صلوات بفرستید ممنون میشم.😘😘

من 5ساله که سزارین کردم بچم نچرخیده بود به خاطر همین ولی دوست دارم دومی رو اگه خدا بخواد طبیعی زایمان کنم ولی نمیدونم عاقلانس یا نه

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
من 5ساله که سزارین کردم بچم نچرخیده بود به خاطر همین ولی دوست دارم دومی رو اگه خدا بخواد طبیعی زایما ...

شنیدم ریسکش بالاس. من بودم اینکارو نمیکردم

شنیدم ریسکش بالاس. من بودم اینکارو نمیکردم

آره خودمم میترسم

ولی خاطراتت زایمانت رو خوندم خدا پسرت رو برات حفظ کنه 

دقیقا منم رسیدم بیمارستان درد هم نداشتم 2سانت دهانه ی رحمم باز شده بود همش فکر میکنم ممکن بود زایمان راحتی داشته باشم 

ا

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
آره خودمم میترسم ولی خاطراتت زایمانت رو خوندم خدا پسرت رو برات حفظ کنه  دقیقا منم رسیدم بیمار ...

این ک نی نیت نچرخیده خواست خدا بوده. هیچ کار خدا بی حکمت نیس. همیشه ب دید مثبت بهش نگاه کن

درهرصورت‌مبهرکه دخترشجاعی هستی انشالله دلت همیشه شادباشه واس منم دعا کن‌زودمادربشم.من دوماه پیش بچم‌ ...

عزیزم برات خیلی دعا می کنم. من دو سال درگیر باردار شدن بودم دو تا سقط هم داشتم معجزه شد سومی موند. منم بعد سقطهام خیلی داغون بودم و ملتمس خدا. مطمئن باش خدا به موقع بهت یه نی نی سالم می ده.

خدا بزرگتر است