2777
2789
عنوان

خاطره تلخ زایمانم یهویی شیرین شد.

| مشاهده متن کامل بحث + 2652 بازدید | 127 پست
من دلم میخاد دومی سزارین بیارم که دوتاشو تجربه کنم

دومی هم طبیعی باش من اولی سزارین بودم چون هم بچم با پا بود بریچ بود وهم فشار خون بالا داشتم نمیشد طبیعی باشم  دومی هم دکترم گفتم ریسک طبیعی خودمم نمیخواستم طبیعی دوتاش سزارین شدم 

آدم اولی رو هر چی بیاره دومی هم همین طور میشه

بچه هایی که کامل دنیا میان خیلی فرق دارن. زردی نمیگیرن. نق نقو نیستن. با شرایط بیرون زودتر وفق پیدا ...

اینایی که میگی درست ؛ولیکن مهمتر آرامش در دوران بارداری و همچنین تغذیه درماه آخر (زردی )

من دوتا طبیعی آوردم وتجربه ام هست 👆

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هایی که کامل دنیا میان خیلی فرق دارن. زردی نمیگیرن. نق نقو نیستن. با شرایط بیرون زودتر وفق پیدا ...

چه ربطی داره اینا همه ژنتیکی هست 

من پسر اولم 36 هفته به دنیا اومد زردی داشت چون نارس بود ولی دومی که 38 خفته به دنیا اومد گروه خونی هم با گروه خونی خودم یکی هست زردیش خیلی کم بود 

هوش یه جیز کاملا ژنتیکی هست ربطی به زودتر و دیرتر به دنیا اومدن بچه نداره 

خیلی بچه ها هستن 7 ماهه به دنیا میان ماشاالله خیلی هم باهوش هستن 

این روزها همه بچه هاشون انیشتین و ادیسون هستن.

عزیزم شکر خدا به سلامتی زایمان کردی  کدوم بیمارستان و دکتر بودی

اول قرار بود برای سزارین برم علوی. اما وقتی دردم گرفتم رفتم کوثر. دکتر  پروانه سهامی

برای سلامتی پدر و مادرم یه صلوات بفرستید ممنون میشم.😘😘

این ک نی نیت نچرخیده خواست خدا بوده. هیچ کار خدا بی حکمت نیس. همیشه ب دید مثبت بهش نگاه کن

سلام‌عزیزم‌خوبی من الان از مطب دکترم‌اومد بهم‌گفت این لکه بینیهای یک هفته جزو پریودته و ازهمینماه میتونم دوباده اقدام‌کنم واس مادرشدن.برام‌دعا کنین لطفا

سلام‌عزیزم‌خوبی من الان از مطب دکترم‌اومد بهم‌گفت این لکه بینیهای یک هفته جزو پریودته و ازهمینماه می ...

خداروشکر.  ان شالله ب زودی جواب مثبت میگیری

برای سلامتی پدر و مادرم یه صلوات بفرستید ممنون میشم.😘😘

خداروشکر.  ان شالله ب زودی جواب مثبت میگیری

امشب شب چهترده سیکلمه تخمدان‌رایتم داره میترکه ازدرد ولی کیت تخمک‌گذاریم یه خط پررنگ و یکی کمرنگ‌اومده.فک‌کنم تاپسفردا روزتخمک‌گذاریمه.اخه قبل سقطم۳۱روزه بود سیکلم