2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی ک دختر دارن شما خیلی خوشبخت هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 2664 بازدید | 157 پست

استارتر تاپیکهای دیگه ات رو هم دیدم اینقدر ناشکری نکن دختر خدا قهرش میگیره بذار دنیا بیاد عاشقش میشی 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا را شکر به آرزوش رسید

اره خیلی زیاد خوشحالن

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ولایت شما تو عهد قلقله میرزا گیر کرده ببخشید البته😆

ولایت ما هم همینه 

مادرهدباردار بود بچه دومش بعد سونو گفتن بچت چیه گفت دختره به مادر باردار گفتن خب اشکال نداره 🤣جا مبارکه گفت اشکال نداره 

خواهرشوهر منه این میمیره واسه دختر دوتا پسر داره دختر منم تنها نوه ی دختره خانواده س انقد بهش میچسبه ...

تو فامیل بود که چهار تا پسر داشت بچه پنجم دختر شد خدا رو شکر وگرنه معلوم نبود نهضت تا کی ادامه داشت  

من میفهممت چون دقیقا تجربه کردم چیزیکه میگی رو خدا به دلت آرامش بده ان شاالله

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
اینجا بگی دختر میخام میزارنت رو سرشون و دلداری میدن ولی کافیه بگی پسر میخام با تمام توان میریزن سرت ...

چون هر چیزیی را نباید به زبون بیاری .مگه هر فکری تو سر هست باید گفت .

اینقدر تو همین سایت هستند که با خوندن ناشکریاتون اشک میریزند چون اونا آرزوی بچه دارند و مهم نیست چی باشه .

ولایت ما هم همینه مادرهدباردار بود بچه دومش بعد سونو گفتن بچت چیه گفت دختره به مادر باردار گفتن خب ا ...

معمولا پیرزنها میگن

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
من دوتا دختر دارم الان خدا خواسته و سومی باردارم پسر نمیدونم چرا اصلا شوقی ندارم همش افسردم اطرافیان ...

شما بخاطر شرایط بارداری و یهویی شدنش هنوز با خودت کنار نیومدی

هر دوش شیرینه و واقعا برای پدر و مادر فرق نداره

اما بعضیا دوس دارن هر دو رو داشته باشن

بعضیام میگن ن همجنس باشن خیلی بهتره

راست میگه خیلی جا ها هستن هم مردا هم زنا پسر رو برتر میدونن

دختر خوبش خوبه ، پسر هم خوبش خوبه 

الان مثل هزار سال پیش نیست کارها به زور نیاز داشته باشه پسرا برتر باشند و بتونن کار کنن

تو کنکور ، ورزش و ... دختر و پسر هر دو میتونن موفق باشن 

این حرفا واقعا منطقی نیست و ارزش نداره ولی هنوزم هستن آدمایی که این چیزارو می‌دونن و بازم فکر میکنن پسر بهتره