2777
2789
عنوان

چرا همه دارن از پزشکی بد میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 33 پست
کجا

هرروزیه گوشه این اتفاق میفته اخریش فکرکنم توشهریاربود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاً به نظرم درست نیست بیای راجع به یه رشته و شغل بد بگی 

حالا هر رشته و شغلی که می‌خواد باشه 

میتونی بگی مثلاً شرایطش اینه درآمدش خوبه یا بده 

ولی نه که تخریب کنی

برای رفتن به یه رشته هم به قول شما نباید حتماً به فکر پول باشی چون میری ضد حال میخوری بعد شروع می‌کنی به تخریب اون رشته

علاقه و هدف هم خیلی‌ مطرحه 

ولی خب پولم خیلی‌ مهمه 

شاید برای کسی که وضع مالی خوبی داره مهم نباشه ولی برای بقیه مهمه و واقعاً حق هم دارن 

تو همون کشور ها که وضعشون خوبه هم برای مردم مهمه کدوم رشته درآمد بهتری داره چه رسد به ایران 

این کاربری دومم هست 

حتی اگر به فکر پولش هم باشن اونم خوبه اگر تخصص بگیری

ببخشید ولی بعضیا فقط بلدن گوه بخورن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

واقعاسخته یارورفته عمرشوگذاشته درس خوندن تواورژانس بیمارستان ۴تانره غول ریختن سرش کتکش زدن

همین چند وقت پیش یه همراه بیماری که بیمارش حین عمل فوت شده بود رفت چند روز بعدش پزشک رو جلوی خونه ش کشت.

مردم روانین. اینقدر بد بودن با قشر درمان طبیعی نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

درسته ولی طرف هم ۱۰ سال درس نمیخونه محض رضای خدا که دنبال آینده و درآمدش هم هست که میگن درآمدش به زح ...

۱۰سال؟؟؟

فقط ۷سال عمومیه،۲سال طرح،۴سال تخصص ۲سال طرح،۲تا ۳سال فوق ،۲سال طرح

۲۰سال درس میخونه و همزمان برای دولت با حقوق خیلی ناچیز کار میکنه.اونم اون حجم کاری .تو تخصص نزدیک  ۳۵۰ ساعت کار پر فشار و استرس.

بعد اونوقت یه آرایشگر با یه بند ابرو ۴۰۰تومن میگیره،و ویزیت یه متخصص ۳۰۰تومن!

پزشکی یه رشتهءمقدسه،بارها شده دیدم واقعا مرده زنده شده ولی خود اون طرف یا خانوادش اصلا متوجه نشدن این بیمار از چه حالی برگشته

یادمه یبار همسرم یه مریض داشت که مجبور بهcprشدن،میگفت دستگاه شوک نبود و فقط یک ساعت با دست ماساژ قلبی دادم،اونوقت بعد مرخص شدن مریض رفته بود بخاطر کبودیه دستش ناشی از سرم شکایت کرده بود.البته به جایی نرسید شکایتش و رد شده بود ولی حجم بی شعوریه یه سری رو میخوام بدونید

چون دستشون به گوشت نرسیده میگن میف پیف بو میده

نه اتفاقا عالیه

اگه علاقه باشه خوبه

امسالم مث سال های قبل  قبولیا ها زیاد بوده ولی سخته بالاخره قبولی تو دانشگاه دولتی و خوب

دوستت دارم

۱۰سال؟؟؟فقط ۷سال عمومیه،۲سال طرح،۴سال تخصص ۲سال طرح،۲تا ۳سال فوق ،۲سال طرح۲۰سال درس میخونه و همزمان ...

من دست پایین فقط تا عمومی گرفتم که حالا بقیه نگن چه خبره و این حرفا وگرنه بله میدونم بیشتر از ایناست 

واقعا هم شغل مقدس و حیاتی هست ولی خب سختی و زحمتش زیاده دیگه طرف هم قراره با اون شغل زندگی بچرخونه نمیتونه همشو محض رضای خدا و برای قلب پاکش انجام بده که بالاخره دستمزد اندازه زحمتش میخواد 

من دست پایین فقط تا عمومی گرفتم که حالا بقیه نگن چه خبره و این حرفا وگرنه بله میدونم بیشتر از ایناست ...

بله.خوب همه کار میکنن که پول دربیارن دیگه.شما میری مکانیکی میتونی بگی اه چه ادم بیخودی بود ازم پول گرفت و چه زمونه ای شده مردم بخاطر پول کار میکنن😂خوب همین اندازه مسخرست.

یه سری شغل ها ذهن باید انقدر آزاد باشه که طرف بتونه به نحو احسن خدمت کنه چون اگه کمی خطا کنه همه چی بهم میریزه بجز پزشکی ،مرزبانها و کسایی که برای حفظ جون مردم خدمت میکنن هم باید درامد بالا داشته باشن.ولی الان برعکس درامد تو دلالیه بی فایده ترین شغل دنیا