2777
2789
عنوان

چرا همه دارن از پزشکی بد میگن

578 بازدید | 33 پست

حتی اونایی که پزشکی خوندن😐

پزشکی شغل مقدسیه مگه تجارته به فکر پولشن

من الان که تصمیم دارم پزشک بشم ذره ای به فکر پولش نیستم  اگه دلم پول میخواست اصلا درس نمیخوندم میزدم تو یه کار آزاد و کار آفرین میشدم نو ۷ سال پولم از زمین و آسمون میبارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاسخته یارورفته عمرشوگذاشته درس خوندن تواورژانس بیمارستان ۴تانره غول ریختن سرش کتکش زدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

واقعاسخته یارورفته عمرشوگذاشته درس خوندن تواورژانس بیمارستان ۴تانره غول ریختن سرش کتکش زدن

کجا

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

دقیقا... شغل پر استرسیه چون با افراد بیمار سر و کار دارن و بیمار و اطرافیانشم طبیعتا اعصاب ندارن

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

ببین همه اینو میگن حتی من ازخیلیا شنیدم خدایامادکتر بشیم هفته ای یه روز مجانی ویزیت میکنیمو ازاین حرفا بعدش فراموش کردن البته هنوززم دکترای باوجدان هستن ک خدا زیادشون کنه و شمام جزیکی ازایناباشی

خب مگه طرف حتما باید بره اورژانس  برای کار؟؟؟؟ دوران دانشجویی بله لازمه برای کار آموزی اونم سال آخر. 

ولی بقیه اش دست خودته.  حتی تعهدی هم، توی بهداشت ب عنوان پزشک عمومی یا پزشک خانواده کار میکنی.

...........

چون استعدادش رو ندارن، پزشکی خوندن معمولا برای خونواده های سطح بالاست، از نظر فکری و مالی. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم