الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین من خودمو میگم من به شدت رو این چیزا حساسم یعنی چون میدونم شوهرم هزارتومنم داشته باشه خرج زندگیش میکنه،یه تایم سه چهارساله به یه دلایلی وضعیت مالی خیلی خرابی داشتیم ببین دراین حد که مثلا بعضی وقتا غذا فقط برای بچها درست میکردم وخودم وشوهرم نمیخوردیم،ولی حتی یه ثانیه جوری رفتار نکردم که احساس شرمندگی کنه بدترین لحظات رو با شوخی وخنده رد کردم که احساس نکنه اقتدارش خورد شده،ولی بعدا خودش تعریف میکرد که خیلی وقتا میرفته بیرون گریه میکرده؛ حرفم اینه مردی که دستش خالی خودش اندازه کافی شرمنده وداغون هست نمیخاد به روش بیاری ولی وقتی به روش آوردی مردی که تعصبی باشه انگار زیر پا لهش کردی
لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
عزیزم یه نظر سنجی بزار ببین از ۱۰۰تا خانم حداقل ۸۰تاشون یه بار خیانت تجربه کردن دلیل بعضیاش فساد شوهر بوده ولی بعضیام اگر واقعا واقع بین باشن میگن که مقصر رفتار وکردار خودشون بوده،اگر زندگیت وهمسرتو دوست داری تلاش کن برگردونیش؛تلاش کن ازاول شروع کنی
لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏