2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بتونم جواب بدم ،بفرمایید

از وقتی گردنبند طلام گمشده همسرم خیلی مهربون شده.البته مقصرم من بودم سهل انکاری کردم...نکه ناراحت نباشه..ناراحته..ولی همون شب گفت فدای سرت ک کمشده

...گریه نکن حالت بهم میخوره..نصف شب چیکارکنم.

من از ارامشش متعبجم.بهش شک‌کردم😐ب خودشم گفتم گفته این چه حرفاییه میزنی

دوست مامانم همسرش بخاطر وسواس شدید خانم خیانت کرد میگفت خسته شدم البته که بازم دلیل نمیشه 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
به خاطر بی پولی تحقیرش کردم

عزیزم خیلی بد کردی شما چهارتا کلیپ روانشناسی آقایون رو ببین بهترین چیزی که میبردشون ارش وباعث میشه با شما مثل ملکه ها برخوردبشه احترام وارزش قائل شدن برای یه مرده وبدترین چیز تحقیر کردنه

وقتی شما تحقیرش میکنی اون دنبال یکی میگرده که بهش حس کافی بودن بده؛یکی که بهش احترام بزاره وبهش بفهمونه که ارزش داره

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
میگم غرور و اقتدار یک مرد چطور میشکنه؟از چه مواردی؟؟

تحقیرش کردن ،تو نمیتونی ،تو قوی نیستی ،چرا پول نداری ،چه غلطی کردم زنت شدم ، چرا قدت کوتاهه ، 

رد کردن خط قرمزاش،قدردانی نکردن ، 

بی احترامی کردن بهش ،

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

میگم غرور و اقتدار یک مرد چطور میشکنه؟از چه مواردی؟؟

عزیزم ذات مرد اینه که اون تکیه گاه باشه،اینه که احساس کنه اقتدار داره احساس کنه برای زن وبچش خیلی مهمه ولی وقتی مدام بهش بگی فلانی فلان کارو کرد تو نمیتونی یا فلان چیزو نمیتونی بخری یا از همین دسته حرف ها یعنی اونو با خاک یکسان کردی

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
تحقیرش کردن ،تو نمیتونی ،تو قوی نیستی ،چرا پول نداری ،چه غلطی کردم زنت شدم ، چرا قدت کوتاهه ، رد کرد ...

مردی که به خاطر شغلش خشن و

بی رحم تا آخرش همین؟

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

خب من الان دیگه نمیتونم عاشقش باشم هیچ راه جبرانی نیست

همیشه راه هست ولی الان باید خیلی تلاش کنی جبران کنی باید بهش القا کنی که تکیه گاهته باید بفهمه تو زندگیش اقتدار داره،مرد ذاتش اینه که احساس کنه حرف حرف اونه،یه چیز میگه بگو چشم ولی کاری که فکرمیکنی درسته انجام بده،همین یه بار چشم گفتنت تا یه هفته مثل پروانه دورت میچرخه