2777
2789
خب غذا خودش درست کنه من دراز بکشم لم بدم اون غذا درست کنه چی میشهسطح انرژی پایین بیاد اون چیکار می‌ک ...

همش که نمیشه گاهی وقتا آره 

وقتایی که پریود میشی عادتش بده اینجوری باشه 

چون بلاخره سرکارم میره خسته میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس چه جوری ناز کنم

نازو اشتباه معنی میکنی تو

ناز به جای خواب جدا کردن نیس

ناراحتی که داریو توی گفتگو با همون ناز بگو ببین چجوری خر میشه

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

نازو اشتباه معنی میکنی توناز به جای خواب جدا کردن نیسناراحتی که داریو توی گفتگو با همون ناز بگو ببین ...

منم خیلی دوست دارم گفتگو کنم از سروکولش بالا برم خرش کنم 

اما مردان قهر میکنن سکوت میکنن 

صحنه رو ترک میکنند 

.

همیشه تصورتون نسبت به شوهرم درست نیست 

گاهی از آنچه که فکر میکنید خیلی متفاوت تره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

واقعیت اینه که خیای حرفا رو نمیشه به شوهر هم گفت مخصوصااا اگه راجع به خانوادت باشه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

منم خیلی دوست دارم گفتگو کنم از سروکولش بالا برم خرش کنم اما مردان قهر میکنن سکوت میکنن صحنه رو ترک ...

خب مدل قهر هر آدمی فرق میکنه

ولی قهر فقط برا زنه

مردا فقط میتونن دلخور شن که اونم سریع باید آشتی کنن😀🙏🏻

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .