2777
2789
عنوان

طرف فلان کرده

313 بازدید | 31 پست

دختره و پسره چند سال باهم دوستن اگه جایی برن کاری کنن ن ب من اسیب میزنن ن ب شما

اونایی ک هرروز بااین و اونن اونایی ک با متاهل میرن تو رابطه اونا باعث اسیبن

یا متاهلایی ک خیانت میکنن چ با متاهل چ با مجرد

دختره تاپیک زده دوست ۶ ساله با یکی دوسته رفته مسافرت

همه چ حرفایی بهش زدن

۶ سال کم نیستا 

بعدم ب هیچکدوممون اسیبی نزده و ربطی نداره ب ما چ حرفا ک بارش نکردن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا ی گارد خییییلی عجیبی نسبت ب روابط دخترا و پسراس در صورتی ک جامعه اصن اینجوری نیس 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
مجبور نیستین جار بزنید

نیستین؟من متاهلم

کلی گفتم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

به نظرم گفتن این چیزا توی سایت عاقلانه نیست

چون نوجوان ها بدون تفکر گرته برداری می‌کنن

در حقیقت روابط اجتماعی آدمها مسئولیت خودشونه و افراد دیگه تاثیر کمی دارن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اینجا ی گارد خییییلی عجیبی نسبت ب روابط دخترا و پسراس در صورتی ک جامعه اصن اینجوری نیس

دقیقا اطرافمون پره از این روابط

میگم ک روابط متعدد خدایی بده اما اونایی ک چند ساله باهمن لایق توهین نیستن

اومد تعریف کرد گف با رلش رفتن ترکیهدیگه نگف به من آسیبی زده یا هرچی

توهین کرد علنی بقیه ام دنباله روی توهین اون

دقیقا اطرافمون پره از این روابطمیگم ک روابط متعدد خدایی بده اما اونایی ک چند ساله باهمن لایق توهین ن ...

گاهی اینجا ادم کامنتایی میبینه حس میکنه با ماشین زمان ی سر رفته ب ۳۰ـ۴۰سال پیش 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

اینا همونان تو واقعیت حرفشون نمیزنن مجازی چون کسی کسی رو نمیشناسن عقایدشون میگن 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن