2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزالان همسرشماباهاتون درموردخانوادش دردودل میکنه یامشکلاتشون میگه بعدتوسرش میزنی یااحترامشون ن ...

چرا عزیزم 

بلاخره وقتی یکی بیاد جلو تو از پیشه یکی دیگه همش بد بگه بد بگه بد بگه خب روی توم تاثیر میزاره توم باخودت میگی حتما این آدم بده که فلانی اینجوری میگه درنتیجه اونو لایق احترام نمیدونی و احترام نمیزاری براهمین ممکنه حتی روی شما به اون آدم هم باز بشه این چیزیه که هم خودم تجربه ش کزدم هم زیاد دیدم تو اطرافیان 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

نمیدونم چرا این متأهلا انقد از ازدواج کردن بد میگن در حالی که اگه برگردن عقب قطعا ازدواج را انتخاب میکنن. 

ازدواج با آدم درست خیلی خوبه و به آدم آرامش میده. 

ولی واقعیت اینه که توی بعضی مسائل هیچ کس نمیتونه سنگ صبورت باشه. چون بقیه از شرایط ما اطلاعی ندارن و مارو درک نمیکنن. این ربطی به اینکه ازدواج کردن بده نداره... 

با تشکر

بهترین رفیق شوهرع

اسی شوهرا تو عقد حوصله دارن ولی بعد عروسی انقد درگیر کارن که خسته میاد از سرکار دهن باز میخوابه🥲🥲🥲🥰🥰

بنده خدا بعضی شبا شام شو تو خواب میدم میخوره 

خیلی تلاش میکنه 

آره خوب منکه همیشه باهاش درددل میکنم 

دوستت دارم

چه دل خجسته ای داری مگه میشه باشوهر درددل کرد از شانس بد من شوهرم اومده نی نی سایت عضو شده اینجا هم دیگه نمیتونم دردامو بگم اروم شم  نه تاپیکی میزنه نه پستی میدونم عضو شده تا منو چک کنه 

منم تعجب میکنم میگن باهمسرانشون درددل نمیکنن کی نزدیکترازهمسرادم

اصلا مدل فکری زن و مرد خیلی فرق می‌کنه 

مردها برای همدردی خوب نیستن

هرچقدر هم خوب و مهربونم باشن

ضمن اینکه مردها مسئولیت زندگی رو دوششون هست و اغلب ذهن درگیری دارن 

اصلا مدل فکری زن و مرد خیلی فرق می‌کنه مردها برای همدردی خوب نیستنهرچقدر هم خوب و مهربونم باشنضمن ای ...

ببخشیدهم نظرنیستیم ومثل شمافکرنمیکنم  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه حرفهای زن و شوهری دختر خاله می‌خوام چیکار

شوهر من مدلش اینه که تا یه مسئله که ناراحتم کرده براش بازگو میکنی فورا به راه حل میده یا میگه بی اهمیته این مسئله و....

در حالی که من واقعا به همدردی و صحبت کردن نیاز دارم

بنابراین مرد جماعت به درد همدردی نمیخوره 

شاید هم اگر مثل خانوم ها درد دل میکردن بعد به مدت دلمون رو میزد😆 بهرحال تفاوت ها گاهی باعث هیجان هم میشه 😆😆😆

من شوهر دارم ولی هیچکی نیس‌ باهاش دردودل کنم.

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤