2777
2789
عنوان

راجع ب رابطه شوهرم و جاریم حس بدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 43 پست
رابطه ی جاریت و شوهرت رو نمیتونم به وضع مالی که گفتی ربط بدم به شوهرت اعتراض کن بابت رفتارش

اگه چیزی باشه شاید دیگه نتونم بفهمم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

این دو بار توی جمع بود

ازنظر مذهبی چطورنشاید کلا راحتن باهمدیگه 

دلتو بدنکن 

همسرمنم خیلی خانم داداششو قبول داره و بهش توجه واحترام میذاشت اما هیچی بین شون نبود ونیست فقط احترامه ومحبت 

که اونم کم کم کمش کردم😁

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون جاریت اول ازدواج کرده ؟قبل تو عروس خانواده بوده؟

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

به همسرت تذکربده وضع مالی پدرجاری وضع مالی شماهم هیچ ربطی به حرکت همسرتون نداره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تو این زمونه نه از مردش وفا هست و نه میشه رو هم جنس هامون اعتماد کرد دل بزن به دریا بگو دیدم چیکار ک ...

میدونه زیاد حال نمیکنم باهاش ( با جاریم )

کلا خانوادتا سبکن

اگه چیزی باشه میخوام مچشونو بگیرم

نمیخوام بفهمه من شک کردم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اگه چیزی باشه شاید دیگه نتونم بفهمم

اتفاقا باید اعتراض کنی تا به خودش بیاد

وگرنه وقتی جلوت به جاریت دست میزنه فکر میکنه مشکلی با این موضوع نداری و ارتباطشو بیشتر میکنه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خیلی دیدم اینجوری اطرافم . طرف با زن داداشش بوده یکی با برادر شوهرش.یکی شوهر ابجیش .خیانت چقدر عادی ...

خوب باشند همه که یکجور نیستند ما ماشاءالله ماشاءالله دوروبرمون نداشتیم 

می‌خوام بدونم کلا ازین خانواده هایی هستند که زنداداش رو مثل خواهر می‌دونن ؟ و متقابلاً عروس هم برادر ...

اره راحتن باهم ولی این حرکتو واسه اولین بار دیدم

اون جاریت اول ازدواج کرده ؟قبل تو عروس خانواده بوده؟

اره

بچه اولش ۱۲_۱۳ سالس

میدونه زیاد حال نمیکنم باهاش ( با جاریم )کلا خانوادتا سبکناگه چیزی باشه میخوام مچشونو بگیرمنمیخوام ب ...

دنبال مچ گیری نباش 

رابطه تو باهاشون کم کن 

بعد هم محکم جلوی همسرت بایست بگو اگر مجدد ببینم که با فلانی شوخی و....کردی دیگه هیچی خودتو میندازم بیرون مهریه مو هم اجرامیذارم ابروتم همه جا میبرم

نشستی مچ بگیری نه پیشگیری کن عزیزم 

زندگی توباچنگ ودندون حفظ کن رابطه تونم کن باهاشون

شاید مخفیانه خیانت میکنن از کجا مطمئنی

نه عزیزم خانواده ی ما اهل این چیزها نیستند فرهنگ ومذهب و عقاید خانواده خیلی مهمه ....چون چهارتا هرزه دیدی نباید بگی همه اینجورن