2777
2789
عنوان

راجع ب رابطه شوهرم و جاریم حس بدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 44 پست
بنظرم مشکل از شوهرت والا ب جاریت ربطی نداره

وقتی مدام با شوهر من شوخی میکنه

اینقدر ک با شوهرم گرم میگیره با من گرم نمیگیره

منماز وقتی. عروس این خانواده شدم متوجه بعضی نگاه و رفتارای مردای فامیلشون شدم ارتباطو کم کردم 

سرد برخورد میکنم باهاشون کمتر رو در رو میشم

میبینید ک تفاوت هست بین کسی ک از این رفتارا بدش میاد

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم اگه اون اول ازدواج کرده ممکنه قبل تو خیلی باهم صمیمی بودن منم برادرشوهرم مجرده بامن ازخواهرش بیشترشوخی میکنه وصمیمیه ولی فقط درحضورشوهرم اگه شوهرم نباشه توچشم منم نگاه نمیکنه ولی من کم کم دارم باهاش روابطمو رسمی ترمیکنم چون میدونم خانومش بیاد دچارسوتفاهم میشه چون خودمم میدونم خیلی شوخی میکنه و خیلی به من توجه خاصی میکنه

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازنظر مذهبی چطورنشاید کلا راحتن باهمدیگه دلتو بدنکن همسرمنم خیلی خانم داداششو قبول داره و بهش توجه و ...

راحتن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ارهبچه اولش ۱۲_۱۳ سالس

خوب پس همینه کامنت پایینی که برات گذاشتم بخون شاید شرایط اینجوریه که گفتم

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
وقتی مدام با شوهر من شوخی میکنهاینقدر ک با شوهرم گرم میگیره با من گرم نمیگیرهمنماز وقتی. عروس این خا ...

بهات موافقم من از آدم هایی ک رفتار سبک دارن متنفرم خودم بکشنم تو جمع شوخی نمیکنم ولی باید از ریشه مشکل حل کنی

اره راحتن باهم ولی این حرکتو واسه اولین بار دیدم

آوووو پس خودشم حتما گرخیده ... 

چی بگم 

حس میکنم جاری سر صمیمیت باز کرده 

متوجه میشی چی میگم؟ 

ولی بعید می‌دونم منظوری داشته باشن هر دو تا شون.... اما ازینجا به بعدش ممکنه خیلی روند جالبی پیدا نکنه.... 

برات درخواست فرستادم قبول کن قبلیه پاک شد 

راحتن

خوب پس احتمالا چیزی نیست 

اما ازهمسرت اول بازبون خوش بخواه که مراقب رفتارش باشه 

مثلا بگو‌اون شب بازوی زن داداشتو گرفتی مهمونها چنان بد نگاه میکردن من که بهت اطمینان دارم خیلی هم دوستت دارم میدونمم اهل چیزی نیستی پس عزیزم خودت مراقب ابروت باش و....بعد هم بابهانه کم کم کمتر باهاشون رفت وآمد کن 

امروز مهمون داریم 

امروز مریضم 

امروز وقت دکتر دارم 

امروز دعوتیم 

امروز حوصله ندارم 

مامانت مریضه خرجها زیاده کمترناهارشام بریم خونه ی مامانت و....

اگر دیدی رفتارش تغییر نکرد شاید نیازباشه جلوش دربیایی

سکوت همیشه خوب نیست 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

رفت و آمد باجاری رو کمرنگ کن به روی شوهرت هم بیار که از رفتارش ناراحتی بگو برادرت من و لمس کنه دوست ...

دوباره تکرار کنه به روش میارم

کلا رفت و امدی ندارم باهاشون