2777
2789

بچه ها من لرم نمیدونم به این حیوون به فارسی چی میگن واقعا 

ما بش میگیم سگ تورا( شبیه سگه ولی شبیه زن جیغ میکشه)

الان بخاطر این بیدارم که صداشو شنیدم فکر کردم مادرمه رفتم دیدم مادرمم خوابه

اینقد ترسیدم دقت که کردم دیدم اصلا صدای انسان نیس  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود حیوان رو دیدین یا نه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

خود حیوان رو دیدین یا نه

نه صداش بین گرگ و سگ بود اینگار زنی که داره ناله میکنه همراه با صدای جیغ...

فک کردم یکی مرده بخدا بعد دقت کردم دیدم اصلا صدای انسان نیس صدای حیوانه بعد یادم اومد شغال اینطوری صدا میکنه

یاد خودم افتادم 

پشت پنجره ما یه درخت انجیر بود که مرغا مون شبا روی اون می‌خوابیدند یه خروس داشتیم تازه به صدا اومده بود یه بار دم اذان صبح شروع کرد آواز خوندن منم فکر کردم شیطانه داره میخنده فقط سکته کردم😄😄😄😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ