دوهفته س تو خونه ست نوبت دکتر گرفتم ببرم دارو بگیرم. یه دختر کوچیکم دارم الان تو این دوهفته باهاش کار نکردم خیلیییییی بد خط ولی حوصله مینویسه😔 قرار شده آروم ترشه ببرم مدرسه الان کلی جامونده ازدرس😭 چیکارررر کنم
هیچی گهگاهی باهاش کارمیکنم اما کلی عقب افتاده دکترش یه شهر دیگه س باید برم تاداروهاشو عوض کنه بخدا چنان ناامید شدم حتی از پیگیری درمانشم میترسم مدرسه دولتی اخراج کرد. غیرانتفاعی چون سرکلاس بدون من نمیموند گفت ببر نظم اینجا وارامش بقیه مهم تره.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه شما نباید اخراج میشد اونم کلاس اول که تازه اول راه هست
اگر روانشناس کودک بعد از تست گرفتن تایید کرد پسر شما بیش فعاله بابد ببرید کار درمانی ذهنی و حرکتی .باهاش تمرین میکنن و لازم باشه در کنارش دارو درمانی زیر نظر روانپزشک شروع میشه
خیلی درد ناکه 😔از خواب یهو بیدارمیشم یاد وضعیت پسرم میوفتم انگار سطل آب سرد ریختن روسرم کلی عقب م ...
دیگه پسرتون چه علائمی داشت که متوجه شدین بیش فعاله؟ پسر منم برا مشق نوشتن چیزی که نیم ساعته تموم میشه ۴ ساعت لفتش میده همش میگه خستم میخواد پاشه بره.خیلیم شیطونه شکلاتو آبمیوه میخوره از کنترل خارج میشه شیطنتش.ولی سر کلاس به مشکل نخورده.مثلا لوحه ها رو بعضیاشو کلی وقت میبره شکلشو یاد بگیره بعد ی خط مینویسه پا میشه بره دسشویی یا آب میخوره برمیگرده شکل لوح رو باز یادش میره بد مینویسه چند تا درست میشه باز
عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
من نگفتم به اطرافیان حتی خونوادم که بیش فعاله اگه نره مدرسه دیگه هزارتاحرف براش درمیارن شرایط بد ...
میدونم حرف میزنم میگم پسرم خیلی باهوش خوبه ایلان ماسک درس نخونده ولی الان پولدار خیلی پولدار جهان همینن مغزش واسه چیزی میخونه کاری که میکنه دوست داشته باشه اگه نه هیچی بدرد نمیخوره درس خواندن بیخیال میشم خودش دوست داشت بزار انجام بده مهم نباشه برات مردم
من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
توانبخشی یعنی چی. اگه منظورت کاردرمانیه که شهرما کوچیکه ونداره. وهمه هم آشنا نمیخوام کسی بفهمه کارد ...
براچی اینقدر میترسی و قایم کردی که وضع بچه شده این مگه خجالت داره یکی ازبچه های اقوام ماهم همین مشکل رو داشت از همون اول برد دکتر و پیگیری کردن بدون اینکه خجالت بکشه
کلا حانواده ها چشم رو مشکل بچه شون میبندن. بقیه کلاس و معلم فرصت رسیدگی به مورد استثنایی رو ندارن. پیگیر درمان باش فقط. این شراییط که داره، مدرسه رفتن اش هم فایده ندلره.