2777
2789
عنوان

بچم بخاطر بیش فعالیش از مدرسه اخراج شده الان😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2323 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خیرنبینن که بچه رواینجوری خوردش میکنن.....پسرمنم کلاس اولیه وبیش فعاله ....روزاول یه نامه نوشتم وکاملاازروزی که بدنیااومده روگفتم قسمش دادم گفتم مثل بچه خودت ....توبایدبامعلمش دردردودلوبازی میکردی الان گذاشته طبقه اول پیش خودش ....البته من ازدکترش نامه آوردم دکترش گفته بودعدم اعتمادبنفس داره وبدون تمرکزوشلوغ کار حتی دکترشم تاکیدکرده بودپیش خودش بزاره .....البته اینم بگم باوجودی که توفقرم هم هستیم بنابه توصیه دکترش گذاشتیم غیرانتفاعی ...اینابچه های دولتی نیستن نمیتونن توشلوعی باشن     

بردم اما انگاربی اثرشدن با رفتن به کلاس اول چون جمعیت بچه هازیادبود و اما من خودم نزاشتم دکترریتالی ...

سال اول رو ریتالین بده یا نصف قرص بده . عادت کنه با بچه ها و محیط مدرسه از سال بعد بهتر میشه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

به خاطر بیش‌فعالی اخراج نشده، دلیلش اینه به خاطر چیزهای بیخود نمیذاری درمان کامل دریافت کنه و دردسرهاش رو باید معلم و بقيه‌ی دانش‌آموزها تحمل کنند و خود بچه که عملکرد درسیش ضعیف میمونه

دیگه پسرتون چه علائمی داشت که متوجه شدین بیش فعاله؟ پسر منم برا مشق نوشتن چیزی که نیم ساعته تموم میش ...

شیطنت زیادی داره مخصوصا بیرون از خونه ،،،ازنوشتن مشق وتکلیف فراریه، دقت کردم حواس پرته 

به خاطر بیش‌فعالی اخراج نشده، دلیلش اینه به خاطر چیزهای بیخود نمیذاری درمان کامل دریافت کنه و دردسره ...

اونا که فعلا گفتن  کمی شلوغه و بیشترررررر چون منو میخواست سرکلاس نداشتن بمونه عزیزم

اره بعد داروها می‌خوام ببرم غیرانتفاعی ؟بنظرت بگم بیش فعاله یانه بهشون

نه چیزی نگو.

شما که دارو کبدی ،اروم میشه 

چرا دوباره زیر بار اسم بیش فعالی باشه 

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.