2777
2789

۲۲ سالمه رشتمم قبلا ریاضی بوده 

و این همه سال دوری از درس داشتم حالا میخوام کنکور تجربی بدم🤕

واقعا درس خوندن واسم سخت ترین کار ممکن شده از دیروز که شروع کردم و اصلا عادت ندارم بهش هی میخوام پاشم از سر درسام هیچ جاذبه ای ندارم بهشون😑😑😑

نمیدونم تصمیمم درسته یا نه واسه کنکور دادن

دوستم ۲۴ سالشه دانشگاه ریاضی خونده بوده امسال شروع کرد برا کنکور ، دست و پا شکسته پیش می‌ره ولی سعی می‌کنه بهترش کنه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب اثر مرکب رو بخون عزیزم

منم فک میکردم حتما باید علاقه باشه تا یه کاریو شروع کرد. ببین چی برات بهتره و اون چیه ک چندسال آینده میگی کاش شروعش کرده بودم و ادامه داده بودمش 

اوایل سختته وقتی عادت کنی بهش برات شیرین میشه.

همش مربوط ب عادته 

ایشالا امسال به هدفت برسی گلم 🥰سال چندمته

سال اول ، ولی خیلی دو دلم و کلا فکر می کنم نمیشه و نمی تونم

ولی شما چون از فضای درسای دبیرستان دور بودی و خب دانشگاه خیلی متفاوته بنظرم می تونی چون خستگی درسی شاید نداشته باشی

من هی شرو میکنم هی ول میکنم 😑🤦🏻‍♀️

من تازه دیروز شروع کردم ولی خوب پیش نرفت امروزم تاحالا همینطورر دیگه خسته شدم واسه همین مدت کمم😅😅😅

ولی یه چند دقیقه دیگه پامیشم خودمو جمع میکنم که ادامه بدم

هی میگم چ کاری بود😅😅

سال اول ، ولی خیلی دو دلم و کلا فکر می کنم نمیشه و نمی تونمولی شما چون از فضای درسای دبیرستان دور بو ...

اره ولی عادتای بد دارم ذهنم چند بعدی شده نمیتونم فقط روی یک چیز تمرکز کنم هی از یه کاری دلم میخوا  بپرم روی کار دیگه

اره ولی عادتای بد دارم ذهنم چند بعدی شده نمیتونم فقط روی یک چیز تمرکز کنم هی از یه کاری دلم میخوا ب ...

باید با استمرار خودتو وادار کنی بخونی

یه هفته از کم شروع کن مثلاً روزی ۴ ساعت ، بعد از هفته دوم ۴ ساعت و نیم 

هفته سوم ۵ ساعت

هفته چهارم ۵ و نیم

ولی باید توی این یکماه خیلی محکم سی روزو بخونی تا بشه عادت ، مثل زمانایی که می رفتیم مدرسه