2777
2789
عنوان

چرا بعضی خانما اینقد وقیج اند

165 بازدید | 12 پست

یا ببخشید تشنه رابطه..؟ شوهرم ماموریت میره بعد این خانم از اقوام بودن شغلش عین شوهرمن بود داشتیم حرف میزدیم چن مدتی چن ماه پیش خلاصه ک یهو رفت خبری نشد ازش حالا اونرور خانم دیدمش رنگ مو کرده بود ب خودش زسیده بود بعدشم شوهرش اومد دنبالش حالا پروفایلش دیدم دیدم منوبلاک کرده فازش جیه دقیقا؟ فک میکنه چون من شوهرم هنوز ماموریت پیشم نیس من اونو چش میکنم عجب خاک توسرش

معلوم نیس چی گفتی بلاکت کرده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل کسایی که حامله میشن نمیکند چون میترسن چشم بخورن

انگار میخان شاه بزان و بقیه هم نازان

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

دقیقا مثل کسایی که حامله میشن نمیکند چون میترسن چشم بخورنانگار میخان شاه بزان و بقیه هم نازان

ن عزیزم همه هم اینجوری نیستن

مثلا خود من به خاطر چندنفر از دوستان و فامیلام که بچت دار نمیشن، برای اینکه حسرت نخورن ، هیچی نزاشتم 

حامله شدم هیچی نزاشتم. زاییدمم نزاشتم. بچه ام ۲ماهه بود به اصرااااااار زیااااااااد شوعرم استوری گذاشتم ، فالورام (دوستام و آشناها و...) تازه فهمیدن من بچه دار شدم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

ن عزیزم همه هم اینجوری نیستنمثلا خود من به خاطر چندنفر از دوستان و فامیلام که بچت دار نمیشن، برای ای ...

حسرت نمی‌خورن از شنیدن خبر بابا

اتفاقا وقتی میفهمن مثلا چندماه حامله بودی و نگفتی بدتر حالشون گرفته میشه چون میگن حتما مارو حسود و چشم شور و حسرت بخور فرض کرده که نگفته و خیلی حس بدین خودمم تجربه داشتم

بنظرم زمانی بده که آدم بخاد داشته هاشو من جمله بارداری و سیسمونی و جشن و....تو چشم بقیه بکنه با استوری یا هرچیز دیگه

و الا که به خبر دادن که چیزی نیس

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

ن عزیزم همه هم اینجوری نیستنمثلا خود من به خاطر چندنفر از دوستان و فامیلام که بچت دار نمیشن، برای ای ...

بعدم اونطوری که ما فک میکنیم برا بقیه اصلا مهم نیستیم چه خودمون چه بچه مون 

بعدم اونطوری که ما فک میکنیم برا بقیه اصلا مهم نیستیم چه خودمون چه بچه مون

چرا عزیزم 

من یکسال تو اقدام بودم تا حامله شم... هرکس بچه دار میشد استوری میزاشت همسرم و خودم یه جوری میشدیم... منم اونموقع با خدا عهد کردم. اگه حامله شم هیچی نزارم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨