2777
2789

اینهمه علم پیشرفت کرده تونستن سخت ترین و لاعلاج ترین مریضی‌ها رو درمان کنن. چیزهایی که تا چندین سال پیش باعث مرگ آدم میشد. یا کلی پیشگیری و واکسن و... ولی هنوز که هنوزه برای ریزش ارثی درمان قطعی پیدا نکردن چیزی‌ که واقعا زندگی یه آدم رو مختل میکنه. یعنی از شانس بدت اگه ریزش ارثی بگیری باید با کچلی کنار بیای. شاید الان بگید مزو پی آر پی اینا درمانن ولی درمان قطعی نیست کسی‌ که ریزش ارثی داره خوب درک میکنه‌ چی میگم شاید بشه ریزش کند کرد ولی در نهایت‌ کچلی. حالا زن هم باشی دیگه بدتر

کاش دردمون درمان قعطی مو بود الان کاشت و هزار جور راه هست درمان قعطی اچ پی وی یا ایدز یا هیپاتیت یا سرطان ها و خیلی چیزا نیومده قند تیروید هرچیز دیگ ای خدا بلارو از هم دور کن زبونم لال اینارو هم گفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش دردمون درمان قعطی مو بود الان کاشت و هزار جور راه هست درمان قعطی اچ پی وی یا ایدز یا هیپاتیت یا ...

ولی واکسن اچ پی وی هستا. ایذر هم انتقالی هست. اما ریزش یچیز تصادفی که از اول همراهت هست و ولت نمیکنه.

برای اونایی که ریزش ارثی دارن کاشت جواب نمیده چون همونم میریزه. البته برای مردها شاید جواب بده اما خانوما کل سرشون درگیر میشه

ولی واکسن اچ پی وی هستا. ایذر هم انتقالی هست. اما ریزش یچیز تصادفی که از اول همراهت هست و ولت نمیکنه ...

عزیز دلم خب دور از جون دور جون دور از جون ایدز درمان نداره ایم سخت ترین بیماریه سخت سخت ن واکسن ن درمان طرف بعد ۱۵ سال دیگ میمیره این ظلم نیست؟ یا قندیا تیروید؟ یا سرطان هیی ک نمیشه درمان شد بابا خاهرم چرت و پرت هاتو جمع کن اعصابمو بهم ریختی مردم دعا میکنن مریضیا درمان قعطیشون بیاد امید وار شن مارو ببین برای ی تیکه موداریم چی میگیم