2777
2789
عنوان

با این کرم صورتم مث آیینه صاف و شفاف شد

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منافذ پرتقالی ؟

والا من منافذم اونجور‌نبود  ولی منافذ خیلیی تیره ای داشتم ک ملوم بود ینی  هم سوراخاش بزرگ‌بود هم تیره اما الان هیچی از منافدم نمونده کامل رفتن ولی پوست پرتغالی نبچد ک مثلا فرورفته باشه و گندن

والا من منافذم اونجور‌نبود ولی منافذ خیلیی تیره ای داشتم ک ملوم بود ینی هم سوراخاش بزرگ‌بود هم تیر ...

منم شبیه شماس پوستم

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
والا من منافذم اونجور‌نبود ولی منافذ خیلیی تیره ای داشتم ک ملوم بود ینی هم سوراخاش بزرگ‌بود هم تیر ...

هر دو باید باهم استفاده بشه گلم؟

هر دو باید باهم استفاده بشه گلم؟

عزیزم روزی ک رتینول میزنی نباید نیاسینامید بزنی و روزی ک نیاسینامید میزنی رتینول نباید بزنی 

و اینک رتینولو کلا دوروز در هفته باید بزنس زیاد نزنی ....  نیاسینامیدم ۵ روز.... دیگ مابین این پنج‌روز رتینولو بزن 

قبل رتینول حتمن ابرسان بزن  بعد رتینول بعد دوباره ابرسان 

صورتت حتمن باید شسته باشه تمیز باشه ابرسانو شوینده درست حسابیم باید بخری من ابرسانم نو آکنس راضی نیستم زیاد ولی خو اگ‌پولداری چیز خوب بخر مث کلینیک... اگ پولداریاا

رتینول نبابد رو چشم یا لب زده شه

عزیزم روزی ک رتینول میزنی نباید نیاسینامید بزنی و روزی ک نیاسینامید میزنی رتینول نباید بزنی و اینک ر ...

مچکرم خیلی مفید بود