2777
2789
عنوان

یکی از دوستام با یه مرد متاهل در ارتباطه دیگه نمیدونم چطوری بگم نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 27185 بازدید | 271 پست
حالم از مجازی و نی نی سایت دیگه به هم میخوره تو مگهههه به من دیروز درخواست ندادی نگفتی شوهرم انقد از ...

وا 🥴

واسه همینه نباید تاپیکای اینجارو باور کرد

همین خیانتای دوست و رفیق هم خیالبافیای ذهن خودشونه 

من مورد میشناسم زنو مرد متاهل ۱۰سالع باهمن و رابطه جنسی و عاطفی شدید بینشونه خانمه رو هر چقدر صحبت م ...

وای خدای من .بعد چجوری همسراشون تو ده سال متوجه نشدن .خب چ معنی میده ؟چرا جدا نمیشن اگه مشکل دارن خب این چ کثافت کاریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا 🥴 واسه همینه نباید تاپیکای اینجارو باور کردهمین خیانتای دوست و رفیق هم خیالبافیای ذهن خودشونه

آره والله یه کاری کردن آدم فک میکنه همه چی دروغه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من جای شما باشم یه بار رک به دوستم میگم فلانی تو جامعه به آدمایی مثل تو میگن خونه خراب کن و به اون آقا هم میگن لاشی و هرزه. فکر نکن کسی به شما میگه عاشق. اون مرد اگه واقعا دوستت داشت می ایستاد جلو خانوادش و باهات ازدواج میکرد. وقتی نکرده پس یعنی اونقدرا هم مهم نبودی

الانم در حالی که شبا داره زن خودش رو میکنه و چه بسا به زودی یه بچه هم درست کنن، داره مفت و مجانی با تو هم یه لاسی میزنه و یه حالی میکنه. از این آدم جز بدنامی برات چیزی درنمیاد.

آخرشم بگو من دوستت دارم و خیلی وقته دارم سعی میکنم در لفافه شدت زشتی کارت رو بهت نشون بدم اما هی ناراحت میشی و خودت رو میزنی به اون راه و من واقعا در شان خودم نمیبینم با این شرایط دوستیمون رو ادامه بدم. اگر خواستی در روش زندگیت تجدید نظر کنی رو دوستی من حساب کن اما اگر مسیرت همینه متاسفم که باید این ارتباط رو قطع کنم چون من برای ابروی خودم و اعتبار خانوادگیم نگرانم و واقعا هم دلم برای زن اون آقا خیلی میسوزه. ما زنا اگه خودمون به هم رحم نکنیم دیر نیست که خدا همین رو بذاره تو کاسه زندگیمون

وا 🥴 واسه همینه نباید تاپیکای اینجارو باور کردهمین خیانتای دوست و رفیق هم خیالبافیای ذهن خودشونه

افرین دقیقا همینو منم میخاستم بگم اینجا کلا فضای خیالبافی شده خیلی کم هستن اونایی که اینجا بیان حقیقت بنویسن بعضی ها دستشون رو میشه بعضی ها نه 

ینی هر بار اومدم هدایتش کنم تهش دوستم ازم دلخور شد فقط یه بار حرفام ظاهرا موثر بود و گفت کات میکنم و ...

عزیزم حدیث از امام صادق (ع)

امام صادق عليه السلام :  كس مؤمنى را  برای گناهى سرزنش  كند، نميرد تا خودش آن گناه را مرتكب شود

بهتره وقتی دوستتون انقدر ساده و خامه که نمی تونه  کسی رو که ایشون رهاکرده رفته با یکی دیگه زندگی می کنه 

را از زندگیش به اسم دوست داشتن حذف کنه

شما خودت دیگه درگیرش نکنی و بهش بگی در این مورد حرف نزن و کم کم به مرور فاصله بگیری

وای😩😩خدا هدایت کنهاینا رابطه ی اونجوری ندارنولی مثلا فرض کن پسره عکس پروفایل اینو هنوز چک میکنه بع ...

بهش بگو مطمعن باش این اتفاق برا خودت میفته و شوهرت این کارو باهات میکنه و ببین عکس العملش چیه

آره والله یه کاری کردن آدم فک میکنه همه چی دروغه

اخه واقعا بیشتریاش دروغه یا مردنما پشتش هست یا تخیلات و رویا پردازی های استارتر تاپیک هست .البته تاپیک راست هم هست ولی کمتره 

وای😩😩خدا هدایت کنهاینا رابطه ی اونجوری ندارنولی مثلا فرض کن پسره عکس پروفایل اینو هنوز چک میکنه بع ...

الان دوستت کجای زندگیه اون طرف هست اینو درک نمیکنه که واقعا بازیچه شده از طرف مرد و خودش هم داره زندگی اون خانومو به گند میکشه حالا هردو طرف هرچقدم ناخواسته باشه و هدفی نداشته باشن جز درد و دل نمیدونم بقول شما آدم از حرف زدن هم می‌ترسه سرش بیاد ولی من واقعا معنی درد و دل زن و مرد نامحرم و غریبه رو تا بحال درک نکردم.

پسره میگه بخاطر بچه زن‌گرفتم فقط و این خانمه رو دیوانه وار دوس دارع خانمه هم همینطور من حتی قبل از ا ...

اگر با طلاق دخترش اسیب ببینه بهتر از اینه که با خیانت مادرش اسیب ببینه این دختر مطمئمنا همین الان هم ی چیزهایی میدونه بزرگتر که شد دچار ی گسستگی روانی میشه از این فشار

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...

فامیل هستن شوهر خانمه مدت زمان زیادی سرکارع خانمه هم خودش تایم زیادی سرکاره و خانمه کلا بلده دیگه چ ...

ینی دختره ۱۴سالش بودعروس  شده وای چرابهش باج بده من بودم فاتحشومیخوندم

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
همون اوایل گفتم ولش کنی همش میخواد از اون بگه ولی میدونه خوشم نمیاد به ندرت میگه و منم قاطی میکنماز ...

عزیزم همچین آدمی باعث میشه ارزشات برات بی معنی و کمرنگ بشه ،به همه کس نمیشه گفت دوست،یه بار باهاش اتمام حجت کن واگه نتیجه ندیدی ارتباطت

رو قطع کن این داره یه زندگی رو میپاشونه