2777
2789
عنوان

یکی از دوستام با یه مرد متاهل در ارتباطه دیگه نمیدونم چطوری بگم نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 75182 بازدید | 399 پست
پسره میگه بخاطر بچه زن‌گرفتم فقط و این خانمه رو دیوانه وار دوس دارع خانمه هم همینطور من حتی قبل از ا ...

داخل این ده سال چجور شوهرش نفهمیده حالا اگه من بودم اقد ضایع بازی در میوردم سر ی ماه شوهرم میفهمید🤦‍♀️

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مورد میشناسم زنو مرد متاهل ۱۰سالع باهمن و رابطه جنسی و عاطفی شدید بینشونه خانمه رو هر چقدر صحبت م ...

وقتی ده ساله رابطه جنسی  وعاطفی دارن واونم شدید مثل زن وشوهر چرا جدانمیشن باهم ازدواج کنن؟چون آلان مثل زن وشوهرن

وقتی ده ساله رابطه جنسی وعاطفی دارن واونم شدید مثل زن وشوهر چرا جدانمیشن باهم ازدواج کنن؟چون آلان م ...

اون موقع کیف و لذت نداره 

از اینکه مسئول همدیگه و خونه زندگی باشن فراری ان 

فقط برای اوقات فراغتن

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
ینی هر بار اومدم هدایتش کنم تهش دوستم ازم دلخور شد فقط یه بار حرفام ظاهرا موثر بود و گفت کات میکنم و ...

بی تعارف بهش بگو ج...بازی در میاری.شاید اینجوری فهمید.والا خراب شده رو زندگی یه زن دیگه خداشاهده بدجور سرش میاد یا تاوان پس میده.

اون مردک هولم اگر خیلی اینو دوست داشت با یکی دیگه نمی رفت.این احمقو یدک نگه داشته این حالیش نیست.

به دوستت یکبار محکم بگو..فردا منتظر باش همسرت دوست دختر داشته باشه..باهاش درد دل کنه..مدام بهت خیانت شه...این کار اصلا درست نیست..دوستت داره ب هم جنس خودش خیانت میکنه..شما هم بنظرم از ایشون فاصله بگیر..بهتر دوست بهتری رو انتخاب کنید

ان شاالله عزیزم به حق حضرت زهرا

شما یه لطفی در حق اون خانم که همجنس خودته کن و به صورت ناشناس زنگ بزن و شوهرش رو لو بده...

اون دختر گناهی نکرده که جوونیشو بذاره و بچه داری واسه یه آدم عوضی بی لیاقت کنه... تازه اون بچه ها هم که قراره دنیا بیان خیلی گناه دارن و شما میتونی حداقل جلوی این اتفاقو بگیری و اگه این کا رو نکنی یعنی همدستی با اون دوتا عوضی و در گناه سوختن اون خانم و بچه هاش شریکی

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
سر درد گرفتم من یکی گوه بخورم شوهر کنم 😢

تو که تو شخصی با من حرف زدی یه چیز دیگه میگفتی ! ازشوهرت و رابطه ها 😡

الان چی شده میگی شوهر نداری ؟؟؟؟؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

استارتر عزیز شما هم باید کمک کنی و دوستت رو تهدید کنی به این که به خاطر کارش ازش جدا میشی و این که همسر اون خانم خیلی گناه دارن حتما باهاشون تماس بگیر و بهش بگو مواظب زندگیش باشه و دوستت رو بیرون کنه از زندگیش لطفا بی تفاوت نمونید و نذارین رابطه عمیق بشه

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
امیدوارم خوبش گیرم بیااون دختر هم قبل باردار شدن طلاق بگیره نابود نشه

حالم از مجازی و نی نی سایت دیگه به هم میخوره 

تو مگهههه به من دیروز درخواست ندادی نگفتی شوهرم انقد ازم میخواد خسته شدم الان اینجا میگی امیدوارم خوبش گیرم بیاد ؟؟؟؟

تو دیروز نگفتی ده سال ازدواج کردی دو تام بچه داری ولی شوهرت دست بردار نیست و گرمه ؟نگفتی چون چادر سر نمیکنم گیر میده ؟

برم لینک تاپیک دیروز پیدا کنم بذارم ؟؟؟چقدر عقده ای هستین شماها آخه؟!

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴