2777
2789
عنوان

یکی از دوستام با یه مرد متاهل در ارتباطه دیگه نمیدونم چطوری بگم نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 44676 بازدید | 341 پست

دوست خیلی احمقع بگواگه با تو ام ازدواج میکرد همینکارو باهات میکرد با دوست دخترای قبلیش صحبت میکرد .من اگه بودم زن مردرو پیدا میکردم یا به مادر دوستم میگفتم تادوتاشون بشینن سرجاشون

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی هر بار اومدم هدایتش کنم تهش دوستم ازم دلخور شد فقط یه بار حرفام ظاهرا موثر بود و گفت کات میکنم و ...

تورو خدا از من میشنوی هرچه دوست منفی انرژی منفی کار‌منفی هرچی‌ طردش کن صلاحت در اینه 

به دوستت بگو خودتو گول نزن یه پسری اگه دختری رو صد درصد بخواد زمین و زمان رو به هم میدوزه که برسه به دختره پس اون علاقه رو نداشته به دوستت که بخواد این کارو کنه .درضمن با دوستت هم دراخر عین یه دستمال کاغذی استفاده شده رفتار میکنه .دراینکه پسره لاشی هست که شکی نیست چون هم زنشو بازی داذه هم این دوست تورو .این دوستت فکر کرده زنشو طلاق میده میاد اینو میگیره زهی خیال باطل .اگه میخواست همون موقع میگرفت .و دراخر دختری که به هم جنسش رحم نمیکنه بزار زجر بکشه تا تهش ..

وای😩😩خدا هدایت کنهاینا رابطه ی اونجوری ندارنولی مثلا فرض کن پسره عکس پروفایل اینو هنوز چک میکنه بع ...

واه وااههه مرتیکه رو ببیننننن

خودش متاهله داره خیانت میکنهههه بعد بخاطر یه عکس پروفایل میگه ازت توقع نداشتم؟!!!!!!

هرزه ی دوزاری

دقیقا با این حرفش اثبات شد که مرد پرو و خودخواه ایرانیه که گندکاریای خودش مهم نیست فقط بلده واسه بقیه زر زر کنه.مرتیکه فاسد🤮🤮🤮🤮

کاربر خانم هستم.