2777
2789
عنوان

یکی از دوستام با یه مرد متاهل در ارتباطه دیگه نمیدونم چطوری بگم نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 17869 بازدید | 238 پست
تهشم دستش رو میشه که مرده

به قرآن اول صبحی اعصابم داغون شد 

دیروز بهم درخواست داد آخرشم یه سوال چرت و پرت پرسید جوابشو ندادم لغو دوستی زدم 

الان میخوام بیاد ببینم چه جوابی داره 

الان لینک تاپیک میذارم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17208152/%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D9%88-%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1

@خوشبخت_آینده_هستم‍ 

تو دیروز تو این تاپیک گفتی شوهر و دوتا بچه داری 

شوهرتم گرمه و فلان الان اینجا میگی امیدوارم یکی خوبش گیرم بیاد ؟؟؟؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من مورد میشناسم زنو مرد متاهل ۱۰سالع باهمن و رابطه جنسی و عاطفی شدید بینشونه خانمه رو هر چقدر صحبت م ...

ده ساله رابطه دارن دستشون رو نشده؟

ماشالا به خانومه عجب جوونی داره هم به همسرش سرویس میده هم به یکی دیگه

رفیق منم با برادرشوهرش تو رابطه بود و حتی رابطه جن.. هم داشتن اونم جلو ش چشم دخترش انقد نصیحتش کردم ...

این دیگه سندرم _چیزِ_ بی قرار داره اه

قضیه چیه

برو لینک تاپیک گذاشتم بخون

اونجا میگفت ده سال متاهل دوتام بچه داره 

بعد استاتر اون تاپیک یه هو قفل کرد اومد درخواست داد به من یه سوال چرت و پرت پرسید بهش شک کردم مرد باشه سریع لغو زدم 

الان شانسی دیدم اینجا کامنت گذاشته که الهی یه شوهر خوب گیرم بیاد😐هیچ وقت ازدواج نمیکنم و فلان....

مریضن اینا به خدا

متاسفانه کم نیستن دختر های که با مرد متاهل در ارتباطن و اونو عادی جلو میدن ‌.....خدا کمکشون کنه ..اونا از زندگی تجربه ای ندارن نمیدونن این کارشون یک زندگی یک خونه رو از هم میپاشه فقط به فکر تفریحات خودشونن ولی مطمینم هر کاری که به ضرر کسی باشه یک روز تاوان بدی بدی ..امیدوارم از ته دل تاوان این کارا برای این افردا فقط رسوایی نباشه چون زندگیشونو ولا از دست میدن ...

نمیخوام قضاوت کنم ولی خیلی دیدم و تاوان های هم که دادن وحشتناک تر از کارشون بود و همچنانا ادم نشودن و ادامه میدن ..در واقع هودشونو زدن به خواب

حالم از مجازی و نی نی سایت دیگه به هم میخوره تو مگهههه به من دیروز درخواست ندادی نگفتی شوهرم انقد از ...

از کجا میدونی خانمه؟! اینجا نباید درخواست دوستی قبول کرد اصلا . وقتی هم از رابطه خصوصیش میگه باید شک کنی که یه مشکلی هست

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

من مورد میشناسم زنو مرد متاهل ۱۰سالع باهمن و رابطه جنسی و عاطفی شدید بینشونه خانمه رو هر چقدر صحبت م ...

واقعا؟

چجوری آخه 

چرا طلاق نمیگیرن 

وجدانشون راحتشون میذاره؟

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
بدبخت زن اون مرده چقد گناه داره... من بودم اول میرفتم ب زنش میگفتمـ دوم دوستتم جـ. ـ. نده ی عالمه که ...

آره تازه مد جدیدم اومده اگر زنتون دوست نداری طلاق بده بیا بامن.یکی نیست بگه ج...پاتو از زندگی این بی شرف بکش بیرون بذار زن بدبختش اذیت نشه.نه اینکه اینهمه زحمت کشیده برای یه زندگی توی بی شرف بخوای اون از زندگیش بذاره بره.

از کجا میدونی خانمه؟! اینجا نباید درخواست دوستی قبول کرد اصلا . وقتی هم از رابطه خصوصیش میگه باید شک ...

همون دیگه سریع لغو دوستی زدم ببین چه جانمازی هم اینجا آب میکشه