2777
2789
عنوان

یکی از دوستام با یه مرد متاهل در ارتباطه دیگه نمیدونم چطوری بگم نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 31825 بازدید | 285 پست
پسره میگه بخاطر بچه زن‌گرفتم فقط و این خانمه رو دیوانه وار دوس دارع خانمه هم همینطور من حتی قبل از ا ...

بگو نمیخوای بچه لطمه ببینه وبچه طلاق بشه اما بچه مادر خلاف باشه مهم نیست.    عجبا

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

خانم یکی دوسال بزرگتره لطفا اینجوری راجع به خانم صحبت نکنین درسته مسیر اشتباهیو میرن ولی واسه من عزی ...

اها 

بله حق دارید توروخدا این خانم رو نجات بده اگ خاهرته دوستتته نجات بده غرق گناه شده هاااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهایت بی ارزش کردن خودشه واقعا این فکرو نمبکنه جرا باید با به مرد متاهل باشه؟؟؟اونم چی یه بار ازش شک ...

هی میگه نه منظور نداره میگم آقا واسه چی پیام میده؟ میگه چون هیچکس مث من نمیتونست درکش کنه واسه درددل پیام داده بود😳 میخواستم بگم به درک که نمیتونه کسی درکش کنه مردک چندش رو خیلی خودمو کنترل میکنم میگم الان یه چیز میگم بعدا سر خودم میاد

ولی خودمونیما دوستت چقدر ترسناکه حیا نداره

ببین شوخی موخی هم نمیکنه ها به نظر خودش تو چارچوب حرف میزنه ولی من میگم حرف تو چون ضرورت نداره از لحاظ شرعی حرامه میگه نه خب کار دارم سوال داشتم فلان 🤦🏻‍♀️

اها بله حق دارید توروخدا این خانم رو نجات بده اگ خاهرته دوستتته نجات بده غرق گناه شده هاااا

خیلی‌ و بارها صحبت شده ولی چه باید کرد یه رابطه ۱۰ساله س کلی عمر از این رابطه گذشته و حالشون باهم خوشه و بدون هم خیلی داغونن منم بارها تلاش کردم ولی فایده نداشت خودم در عذابم که چرا میدونم وقتی کاری ازم ساخته نیست 

منم اینجا شرایطشو نوشتم گفتن با یه شماره تماس بگیر واسه فوریت های اجتماعی ولی ببین کسی تا خودش نخواد ...

این بعد از رفتن پسره دیگه حالش مث قبل نشده من قبلشو ندیدم ولی بنظرم کلا مشاوره لازمه

خب مرد زرنگ دیگ هم زن داره واس خودش زندگی دار

هم دختر الاف خودش کرده

از کجا معلوم فرد دیگ هم باش در ارتباط نباش 

باید اینارو بدوستت میگفتی 

گول مردهای زن دار نخورید 

اون زندگیشو دوست داره آقا 

دوست شما باید بفکر زندگی خودش باش و نزار ی ادم متاهل تو دلش جا واکنه 

این اشتباهه فرصت خودش ازدست میده