2777
2789
عنوان

یکی از دوستام با یه مرد متاهل در ارتباطه دیگه نمیدونم چطوری بگم نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 44676 بازدید | 341 پست
برو لینک تاپیک گذاشتم بخوناونجا میگفت ده سال متاهل دوتام بچه داره بعد استاتر اون تاپیک یه هو قفل کرد ...

هرکس درخواست میده بلااستثنا مرده

یکی هم تو یه تاپیک بود در مورد خیانت 

گفت می تونم یه راهنمایی بگیرم 

اومد درخواست داد منم قبول کردم برا اولین بار بود قبول می کردم 

چون خودش اجازه گرفت 

بعد کلی توضیح که زنم مشکوکه پیام اشتباهی بهم داده از نظرت خیانت می‌کنه 

منم گفتم با این تفاسیر آره

دوباره گفت ممکنه خیانت جنسی هم کرده باشه 

دیگه فهمیدم مریضه 

جوابش ندادم 

فامیل هستن شوهر خانمه مدت زمان زیادی سرکارع خانمه هم خودش تایم زیادی سرکاره و خانمه کلا بلده دیگه چ ...

عجب ادم کثیفیه مرده!! چطور این خانم عاشق همچین مرد لجنی شده! کسی که یه دختر ۲۳-۴ ساله رو کتک میزنه و ....😔😔

امیدوارم خدا جفتشونو بد رسوا کنه 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوزی.. خب چرا باهم‌ازدواج نکردن‌.۱۰ساله؟

خب نیازاشون خیلی راحت داره باهم تامین میشه شایدم بعد ازدواجاشون افتادن باهم

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

امیدوارم خوبش گیرم بیااون دختر هم قبل باردار شدن طلاق بگیره نابود نشه

اصلا شاید کار خداست که باردار نمیشه که وقتی شوهرش پیشش لو رفت این بتونه راحت جدا شه 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

به دوستت بگو خانواده و اینا همش الکیه خودش نخواستت والا مردا زمین و زمانو به هم میدوزن لازم باشه خانوادم رم میزارن کنار که به طرف برسن هی اینو تکرار کن بهش بگو داره ازت سواستفاده میکنه اخرش زنشو انتخاب میکنه 

واقعا تو این دوره زمونه حتی کسی به دختر نمیتونه زور بگه چه برسه پسر توروخدا هی تکرار کن اینو واقعا حس بد گرفتم

پسر جماعت خدا ازشون نگذره انقدر قشنگ فیلم بازی میکنن برای سواستفاده کردن که باورت میشه عاشقت بوده ولی اونا مثله ما نیستن خیلی راحته براشون با احساس بقیه بازی کردن یا بازی روانی راه انداختن 

الان این اگه‌مرد بود آدم بود واقعا دوستتو دوست داشت نمی اومد سراغش که روح و روانشو بهم بریزه 

این تاپیکو کاش نشونش بدی 

عزیزم برای من هم پیش اومد نه تنها ارتباط کلامی بلکه ارتباط جنسی هم داشتن، دفعه آخر عصبانی شدم و سر ا ...

همچین ادمایی خیلی حرص در ارن

دوست من فقط و فقط با مرد متاهل دوس میشد و یه جوری عشوه براشون میومد و خرشون میکرد و ازشون میکشیدا

با نصف مردای متاهل شرکت دوست بود

نه خیلی کارش خوب بود با جزییات برا ما هم تعریف میکرد چندش

یه قیافه معمولی و هیکل شبیه سمندون