2777
2789
عنوان

یکی از دوستام با یه مرد متاهل در ارتباطه دیگه نمیدونم چطوری بگم نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 23973 بازدید | 261 پست
عزیزم منم یکی از دوستام وارد مسائل چرتو پرت شده بود و با دو سه نفر دوست بود بعد از طلاقشمن حس کردم م ...

آره به خدا هر چی فکر میکنم میبینم اگر بهترین پسر دنیا هم باشه وقتی ببینم بعد از تاهل داره به من پیام میده از چشمم میفته ولی این انگار نمیتونه دل بکنه کاش میتونستم کمکش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره به خدا هر چی فکر میکنم میبینم اگر بهترین پسر دنیا هم باشه وقتی ببینم بعد از تاهل داره به من پیام ...

تو تلاشتو کردی دوست منم سنی نداشت کلا ۶ماه نامزد بود ۲۱سالش بود فکرکنم بعد جداشد این واکنشا نسبت به اون از دست دادنه و حس کمبود شکل میگیره

و تا طرف سیر نشه یا براش مشکلی پیش نیاد ول کن نیست

منم بودم کمکش میکردم که مسیرش عوض کنه ولی وقتی طرف نمی‌خواد بذار خدا بزنه تو سرشون یک روز رسوا بشن

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️کلا یکم خریت داره 

با یه پسر دیگه هم همینجور بی هدف هر از گاهی حرف میزد مثلا می‌گفت فلانی تو فلان چیز تخصص داره برم بپرسم ازش میگفتم حالا اون که زن داره ولش کن میگفت خب مگه چیه؟ من که حرف خاصی نمیخوام بزنم! آخر زن پسره بهش پیام داد کلی حرف بارش کرد اومد پیش من ناله که چقد زنش حساسه چرا زنش اینطوری کرد مگه ما چی گفته بودیم؟ گفتم خب هر کس یه ظرفیتی داره شما باید رعایت حال بقیه رو بکنی اگر میدونی حساسه نباید پیام بدی

ولی متاسفانه نمیفهمه که ارتباط با نامحرم باید چارچوب داشته باشه 

چ احمق هایی..شما چجوری برات روش شده بگه؟خدای من پسر خب چرا زن گرفت مگ نمیگی ارتباط داشتن جنسی

پسره میگه بخاطر بچه زن‌گرفتم فقط و این خانمه رو دیوانه وار دوس دارع خانمه هم همینطور من حتی قبل از ازدواج پسره به خانمه گفتم طلاق بگیر با این آقا ازدواج کن یکی از دلایلش اینه که خانوادش حمایتش نمیکنن مخصوصا پدرش که مسئله طلاق بسیار سنگینه و یه مورد دیگه میگه نمیخوام‌دخترم لطمه ببینه بچه طلاق بشه و از این حرفا 

کار درستی می کنید شماواقعا درست نیستاگه مرد زندگی بود میومد الان خواستگازیش نه که پیام بده فقط

اصن من میگم اوکی هنوز دوسش داری اگه راست میگی زنتو طلاق بده ولی این کار عین خیانته 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️کلا یکم خریت داره با یه پسر دیگه هم همینجور بی هدف هر از گاهی حرف میزد مثلا می‌گفت فلا ...

اتفاقا خوب می‌فهمه داره چیکار می‌کنه لذت میبره و کمبود محبت داره 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»