2777
2789

با هیچ کس اصلا گرم نگیرید مخصوصا دخترا چو ن بعدها روی واقعیشون رو نشون میدن

وارد هیچ اکیپی نشید 

در حد امکان با پسرا کمترین ارتباط رو بگیرید اونم درسی خیلی کم 

به هیچ عنوان به پسرای بد دهن محل نزارید 

و اینکه اگه کسی همجنس خودتون رو تخریب کرد اونم ی اقا پشت هنجنستون باشید و پیک می بازی نکنید 

و اصلا با کسی دعوا نکنید و رل نزنید 

اگه کسی حرف بدی بهتون زد جوابش رو ندید بزارید بقیه ببینن چقدر بی شخصیته  شما سکوت کنید 

من خودم هیچوقت رل نزدم و پشیمون نیستم چون دیدم تو کلاس پسرا با هر دختری دانشگاه دوست می شدن با همکلاسی های پسر بهش می خندیدن و....خلاصه ارزش خودتون رو حفظ کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اولی مخالفم

با همه گرم بگیرید اتفاقا، بهترین رفقا رو تو دانشگاه میتونید انتخاب کنید

فقط از زندگی شخصیتون نگید

از مشکلاتتون نگید

حتی اگه طرف گفت شما فقط همدردی کنید 

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

دانشگاه جای درس خوندن هستش تمام 

تمرکز روی درس خوندن باشه فقط 

وگرنه افسردگی و مشروطی در انتظارتون هست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

لطفاً لطفا دانشگاه عاشق نشید که بد چوبش میخورید🥺

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

من با اولی مخالفمبا همه گرم بگیرید اتفاقا، بهترین رفقا رو تو دانشگاه میتونید انتخاب کنیدفقط از زندگی ...

من  کلا با دخترا هم دوست نشدم به نظرم دوستی تو دانشگاه خوب نیست افراد نابالغ و جوگیر رفتار می کنن

منی که قراره خوابگاهی بشم چطور صمیمی نشم با کسی غمباد میکنم که البته اصلا آدم اجتماعی ای نیستم فک کنم تهش تنها بمونم

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
من کلا با دخترا هم دوست نشدم به نظرم دوستی تو دانشگاه خوب نیست افراد نابالغ و جوگیر رفتار می کنن

خب شما فرصت های زیادی از دست دادی

من صمیمی ترین رفیق هامو اونجا پیدا کردم 

و بهترین تجریه های زندگیمو با اکیپمون داشتم

هنوزم با هم در ارتباطیم

خیلیم گسترده تر از دانشگاه شد

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

منی که قراره خوابگاهی بشم چطور صمیمی نشم با کسی غمباد میکنم که البته اصلا آدم اجتماعی ای نیستم فک کن ...

صمیمی شو بابا 

تو اوج جوونی پیش کلی دختر هم سن و سال خودت تو یه جایی

چی از این بهتر

خودتو جدا نکن.قاطی شو تو جمعا و لذت ببر از این چند سال