2777
2789
عنوان

بیرون زدگی دوتا دیسگ در سن کم و جوانی 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 55 پست
🥲مطمئن؟

بله من از ۲۷ سالگی سه تا از مهره هام درگیر بود کلی فیزیوتراپی رفتم ،با پیلاتس و شنا خوب شدم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه پیگیری کن

دوم اینکه مراقبت زیاد کن

آب درماانی توی اسخر خیلی خوبه

من خودم دو تا از مهره های کمرم جا به جا شده بود توی نوجوونی

دوازده تا متخصص رفتم گفتن خوب نمیشه

اخرم یه دکتر تیم ملی توی کرج پیدا کردم، یه جورایی فیزیوتراپی ولی با روش خیلی متفاوت

به همه هم معرفیش میکنم

خواستی بگو بهت‌بگم

من ۲۵ سالمه از ۱۸ درگیرم ۳ تا مهره گردن ۳ تا کمر همین الان از درد دارم میمیرم هیچ راه درمانی نداره ف ...

جدی نیگی؟

دکترت گف؟

چیکارا کردی جواب نداده؟

چرا اینجور شد؟

برا منو ک گفتن خفیف بوده بعد زایمان شدید شده

جدی نیگی؟دکترت گف؟چیکارا کردی جواب نداده؟چرا اینجور شد؟برا منو ک گفتن خفیف بوده بعد زایمان شدید شده

با مسکن بهتر نشد فیزیو رفتم بهتر نشد طب سوزنی خوبم نکرد ورزشم میکنم دو دیقه خوبه باز درد و دردددد

يا امير الماي💔😫

تجربه دارید؟

خیر

ولی طبق چیزی که آقای خیراندیش گفتن خیلیا رو درمان کردن

روشی که میگه بسیار کم هزینه و راخت مبشه تو خونه انجام داد

من یادم رفته چی‌گفت...واگرنه میگفتم

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

منم کمر درد دارم ۳۵ سالمه اولا خفیف بود ۱ ماهه خیلی مزمن شده نه میتونم بشینم نه وایسم مخصوصا وایمیسم ...

الهی ...

منم الان تو دراز کش درد دارم

الان چرا اینجوری شده دوره زمونع 

قدیمیا یا اون شدت کار و ۱۰ تا زایمان ۶۰ ساله هاشون سرحال تدن تز ۱۸ ساله هان

از بس غذای چرت میخوریم روغنمون اشغال همه خوراکی صتعتی و ‌.. ی چیز سالم نیس همون میوه و سبزیجاتم انقدد کود وسم میزنن 

ک کلا سَمین

الهی ..‌ ان شاالله خدا همه رو شفا بده عزیز حتما پیگیری کن شدع گوشی تو بفروش نذار درد کهنه بشه

انشاالله عزیزم

امیدوارم‌شماهم زودتر حالتون بهتربشه💞میگن آب درمانی هم خیلی خوبه

من خداروشکر بیمه هستم واسه هزینه ش مشکلی ندارم ولی میترسم پیگیری کنم بگن دیسکه

میدونم اشتباهه باید توهمین هفته حتما برم ام آر آی رو انجام بدم

هدفم از این تاپیک این بود که هرررررر تجربه ای دارید خودتون اطرافیانتون بود در زمینه ورزش .فیزیوتراپی ...

من دیسک گردنم بیرو زدگی داره 

خیای تحقیق کردم 

با فیزیوتراپی دردش کم میشه اما اگر طولانی بری فیزیوتراپ خوب و در کنارش ورزش درست (فیزیوتراپ بده نه هر کسی که از راه رسید) توو سن کم تا شش ماه رعایت و ورزش و... دیسک برمیگرده 

نگه دیگه اینکه فیزیوتراپی تا حد زیادی درد رو کم میکنه، اما مراعات و سبک درست ارگونومی بدن در طولانی مدت مهمه 

اگر خداااایی نکرده الان بهش بی توجه باشی، بعد باید عمل کنی و راهی جز جراحی نداره خصوصا که تنگی نخاع هم داری