2777
2789
عنوان

چرا زندان برا زنا یک چیز خیلی وحشناک

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 55 پست
مثلاکی میخادتجاوزکنه؟

خدا برادرتونو بیامرزه عزیزم 🖤

از نظر خودم چیزی ک شنیدم از طرف زندانبان های مرد ک صداش زیاد در نمیاد ولی ممکنه از طرف زنای گردن کلفت زندانم صورت بگیره 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه نوچه به سری گردن کلفت تو زندان میشن

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

زنا

به نظرم از طرف زندانبان های مردم میشه فقط صداش در نمیاد 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

آدم شلوغ کنه بره انفرادی خیلی بهتره که

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

خدا برادرتونو بیامرزه عزیزم 🖤از نظر خودم چیزی ک شنیدم از طرف زندانبان های مرد ک صداش زیاد در نمیاد ...

مممنونم گلم😭چ وحشتناک هیجاامن نیست

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
مممنونم گلم😭چ وحشتناک هیجاامن نیست

انشاالله دیگه غم نبینی گلم 

هیجا واقعا امن نیست 

فدات شم.خیلی زمونه خرابه خداب بچه هامون رحم کنه

الهی آمین 

واقعا بد شده 

ادم ب همه چی شک داره

من دیگه جز خودمو خانوادم به هیچکس اعتماد ندارم