2777
2789
عنوان

دوستانی که اپارتمان زندگی می‌کنید لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 47 پست
بخاطر سروصدای پارکینگ و...😅بهترین طبقه طبقه آخره از نظر من

طبقه آخر تابستون ها گرم میشه چون آفتاب مستقیم میتابه روی سقف خونه و زمستون ها سرد میشه 

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

اگه بچه دارین پیشنهاد میدم خونه ویلایی رو نگه داربن

خونم ویلایی سه طبقس ،دوبلکس و خیلی بزرگ ،دیگه خسته شدم دلم میخواد به جاش دو تا اپارتمان تک واحدی  بخریم ،بچه هام بزرگن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم انشاالله قسمتتون یک خونه خوبه.

طبقه اول را تا جای ممکن اصلا نخرید چون ما تجربه داشتیم و متاسفانه معایبش بیشتره تا مزایا ، مثلا سروصدای پارکینگ و دود ماشین، اگه نورگیر هم خوب نباشه که کمبود نور آفتاب واقعا آزاردهنده بود برای ما، همچنین چون دیگه کسی طبقه پایینش زندگی نمیکنه توی زمستون و فصل سرما ، هرچی هم که سیستم گرمایش از کف داشته باشه بازم سرما داشت،کلا ما که افسردگی گرفتیم و در اولین زمان ممکن اون خونه رو فروختیم با اینکه از نظر معماری، خوب بود. کلا طبقه اول زیاد جالب نیست مگر اینکه آدم در جبر شرایط باشه یا واقعا دلش بخواد .‌ 

زمستونا سرد نیست عزیزم؟ ،صدای طبقات بالا اذیت نمیکنه؟

نه سردنمیشه

پکیج هست دیگ

بیشترسعی میکنیم دمپایی بپوشیم رو فرش

صدای در پارکینگ‌میاد ک خیلی آزار دهنده نیست

سلام عزیزم انشاالله قسمتتون یک خونه خوبه.طبقه اول را تا جای ممکن اصلا نخرید چون ما تجربه داشتیم و مت ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم ،این واحدی که ما دیدیم شخصی سازه و کلا سه طبقه ی تک واحدس ،طبقه ی اولش با پارکینگ فاصله داره و نورش هم خیلی عالی بود  ولی اینکه زمستون سرد باشه هم نکته ی مهمیه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

کدام طبقه بهتره دوستان ؟

خواهش میکنم عزیزم انشالله که بهترین ها نصیبتون بشه.

😘