2777
2789
عنوان

دوستانی که اپارتمان زندگی می‌کنید لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 47 پست

ممنون از راهنماییتون عزیزان  

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه  محضه فروختن  خونه ویلایی و تعویض با اپارتمان رسما زندگی  نداری الان من طبقه اولم هم کف قلیونیه الان صدا اهنگش نمیزاره بخابم کلافم دیگه بقیه سروصدا ها همسایه ها بماند

ما طبقه اولیم خدایی خیلی اذیتیم تا نصف شب فقط در پارکینگ باز و بسته میشه زمستونام ک انگار عصر یخبندان البته ما ب خاطر بچه کوچیکمون طبقه اول گرفتیم بهترین طبقه طبقه دومه

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️

احتمالا خوشی زده زیر دلت ...یه سویت آپارتمان بگیر ببین یک ماه توش دوام میاری

اخه آپارتمانی که دیدم تک واحدیه ،۱۴۰ متره و سه خواب و خوش نقشه ،کلا سه طبقس و بهترین جای شهرمون ،موقعیتش خیلی خوبه ،از خونه ی ویلایی اونم شمالی و دوبلکس خیلی خسته شدم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
ما طبقه اولیم خدایی خیلی اذیتیم تا نصف شب فقط در پارکینگ باز و بسته میشه زمستونام ک انگار عصر یخبندا ...

چند طبقه و چند واحدس منزلتون عزیزم؟

ما طبقه اولیم خدایی خیلی اذیتیم تا نصف شب فقط در پارکینگ باز و بسته میشه زمستونام ک انگار عصر یخبندا ...

مرسی از راهنماییتون عزیزم ،امیدوارم بهترین زودی  یه منزل بهتر خریداری کنید 

من طبقه اول تک واحدی هستم

بچه هام راحتن 

کف خونه پارکت و گرمه 

پارکینگ فقط دو تا ماشین هس ک یکیش مال خودمونه پس سروصدای خاصی نداره

حیاط هم دست ما هس 

بخوام عوض کنم بازم میرم طبقه اول 

ممنون از راهنماییتون عزیزم ،این واحدی که ما دیدیم شخصی سازه و کلا سه طبقه ی تک واحدس ،طبقه ی اولش با ...

ما دوسال تو خونه تازه ساخت مستاجر بودیم طبقه اول....

شدیدا سرد بود من پادرد شدید گرفته بودم از سرما...حتی زیر موکت ،فوم انداخته بودیم روشم فرش ...با این وجود بازم سرد بود

خونه ای که ما ساکن بودیم بخاری بود،شاید اگه شوفاژ و...باشه خونه گرم بشه

برا همین امسال زودتر ازموعد از اونجا کوچ کردیم....باور میکنید خونه جدیدمون گرمه دیگه پاهام درد نمیکنه🫠

منم طبقه آخرممن از لحاظ راحتی و سکوت خونه فقط طبقه آخر پسندمه

منم طبقه اخرم وای نمیدونی چقدر راحت شدم از اینکه بالای سقفم کسی مثل اسب اینور اونور نمیدوه و من سرم رو راحت رو بالش میزارم🤦‍♀️🤦‍♀️خودم بچه کوچیک دارم ولی انگار صدا به پایین نمیره فرشامون دستبافت هست فکر میکنم به خاطر اونا هست

من الان طبقه اولم به این نکته هم دقت کن دزد اول میاد طبقه اول 

ما شهرمون گرمه سرما مهم نیست اصلا 

نور هم عالیه چون هنوز روبه رو ساخته نشده اصلا 

ساختمونم خلوته پارکینگ پشت و خلوته

بچه کوچیک دارم و مدام بدو بدو داره 

ولی فکر دزد و نکرده بودیم 

عزیزم طبقه اول فقط یک خوبی داره اون هم برق بره آسانسورکارنکنه راحتتری ولی زمستون کف خونه سرد میشه صدای ماشین تو پارکینگ اذیت میشی جلو ساختمان ساختمان دیگه ساخته بشه حس خفگی بهتون دست میده  صدای پمپ هم اذیت کنندس در کل زیاد خوب نیست

خلیـــــــــــج همیشـــــه فــــــــــــــارس. 

منم طبقه اخرم وای نمیدونی چقدر راحت شدم از اینکه بالای سقفم کسی مثل اسب اینور اونور نمیدوه و من سرم ...

برای همین چیزاست که طبقه آخر پسندمه 

صدا که میره شما متوجهش نیستین😅

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694