سلام دوستان چند وقته که ما میخوایم منزل ویلاییمون رو بفروشیم و اپارتمان تک واحدی سه خواب بخریم ،اکثر اپارتمان ها طبقه ی اولشون رو برای فروش گذاشتن که روی پارکینگ قرار داره ،برام سواله که چرا به نسبت طبقات دو و سه طبقه ی اول بیشتر برای فروش گذاشته شده و اینکه اگه تجربه ای دارید لطفا راهنمایی کنید ،طبقه ی اول تک واحدیه سه طبقه چطوره؟
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما طبقه اولیم خدایی خیلی اذیتیم تا نصف شب فقط در پارکینگ باز و بسته میشه زمستونام ک انگار عصر یخبندان البته ما ب خاطر بچه کوچیکمون طبقه اول گرفتیم بهترین طبقه طبقه دومه
احتمالا خوشی زده زیر دلت ...یه سویت آپارتمان بگیر ببین یک ماه توش دوام میاری
اخه آپارتمانی که دیدم تک واحدیه ،۱۴۰ متره و سه خواب و خوش نقشه ،کلا سه طبقس و بهترین جای شهرمون ،موقعیتش خیلی خوبه ،از خونه ی ویلایی اونم شمالی و دوبلکس خیلی خسته شدم
ما طبقه اولیم خدایی خیلی اذیتیم تا نصف شب فقط در پارکینگ باز و بسته میشه زمستونام ک انگار عصر یخبندا ...
چند طبقه و چند واحدس منزلتون عزیزم؟
ما طبقه اولیم خدایی خیلی اذیتیم تا نصف شب فقط در پارکینگ باز و بسته میشه زمستونام ک انگار عصر یخبندا ...
مرسی از راهنماییتون عزیزم ،امیدوارم بهترین زودی یه منزل بهتر خریداری کنید
منم طبقه آخرممن از لحاظ راحتی و سکوت خونه فقط طبقه آخر پسندمه
منم طبقه اخرم وای نمیدونی چقدر راحت شدم از اینکه بالای سقفم کسی مثل اسب اینور اونور نمیدوه و من سرم رو راحت رو بالش میزارم🤦♀️🤦♀️خودم بچه کوچیک دارم ولی انگار صدا به پایین نمیره فرشامون دستبافت هست فکر میکنم به خاطر اونا هست
عزیزم طبقه اول فقط یک خوبی داره اون هم برق بره آسانسورکارنکنه راحتتری ولی زمستون کف خونه سرد میشه صدای ماشین تو پارکینگ اذیت میشی جلو ساختمان ساختمان دیگه ساخته بشه حس خفگی بهتون دست میده صدای پمپ هم اذیت کنندس در کل زیاد خوب نیست