2777
2789
😭😒دلم خيلي گرفته اين حقه من نبود .ديگه دلم نميخاد با كسي رابطه داشته باشم تازه پريشبم تو عصبانيت ي ...

یعنی تو خونه بابات هستی؟؟؟

حتما به خانوادت بگووو 

از الان بترسی فردا هیچ کاری واسه نجات خودت نمیتونی انجام بدیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خیلی کم ولی نمیشه گفت اصلا حسادت ندارم 

حسش میاد زود دور میکنم از خودم

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
نه چندتا بیماری رو دارم که علاجش مشکله

عزیزمممم.

چشمات که نیستن احیانا؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
من خوب نیستم‌،اونا زیادی خوبن که واسم الگو شدن

خواهر شوهرت رو جا انداختی.  

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
به کسایی که توجه و محبت مادرشون رو دارن..بچه ها من هم مادر دارم هم نامادری  مادرم که کلا منو ف ...

امضات رو عوض کن یه چیز خوب بنویس تا انشاالله زندگیت هم خوب بشه. 

ناراحت شدم توکلت ب خدا باشه عاقبتت بخیربشه اینچیزا مهم نیست خوب وبد میگذره

ببخش عزیزم قصدم ناراحت کردن کسی نبود یهو دلم گرفت خاستم دردو دل کنم شرمنده

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
امضات رو عوض کن یه چیز خوب بنویس تا انشاالله زندگیت هم خوب بشه. 

ممنون از لطفت ولی زندگی من از ریشه داغونه و با این چیزا تغییر نمیکنه ولی بازم ناشکری نمیکنم خدایا شکرت

ممنون از لطفت ولی زندگی من از ریشه داغونه و با این چیزا تغییر نمیکنه ولی بازم ناشکری نمیکنم خدایا شک ...

زندگی آدم همیشه میتونه تغییر کنه.اگه میخوای بقیه عمرت رو خوب و خوش زندگی کنی باید طرز فکرت رو تغییر بدی خیلی دیدت منفیه.

حسودی نمی کنم اصلا. ولی وقتی عموهام دست میکشیدن رو سر دختراشون خیلی حسرت خوردم. حاضرم نصف عمرمو بدم ...

اینم یکی از حسرتام بود البته من مادر نداشتم دختر فامیلمون سرشو میذاشت رو زانوی مامانش و اون موهاشو نوازش میکرد بعد دیدن این صحنه شب انقدر اشک ریختم که داغون شدم همش 14 15 سالم بودواقعا چرا بعضی چیزا ناعادلانه تقسیم شده😢😢😢😢