2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ب خاهرشوهرام خيلي حسوديم ميشه اونا اخلاقاي شوهراشون معركس خونه هاي جدا دارن و شوهراشون كلي براشون طلا ميخرنو سوپرايزشون ميكنن اما شوهره من اصلن😭😭😭😭😭اصلن بلد نيست و من حرص ميخورم و همشم تو جمع رابطمونو بي ارزش ميكنه و من حسوديم ميشه ب خاهرشوهرام

حسودی نمی کنم اصلا. ولی وقتی عموهام دست میکشیدن رو سر دختراشون خیلی حسرت خوردم. حاضرم نصف عمرمو بدم ولی یکبار و فقط یکبار پدرم رو سرم دست بکشه و موهامو نوازش کنه

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

من حسودی نمیکنم ولی گاهی غبطه میخورم به کسایی که وضع مالیشون خوبه یاحتی شوهرشون کارمنده میگم خداجونم چی میشه شوهرمنم کارمندکنی من خیالم راحت بشه البته ناشکری نمیکنم بده نده هزاربارشکراستادکریمه

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍

خدا رو شکر به هیچکی.راضیم به رضای خدا،دلم که بگیره چند قطره اشک میریزم آروم میشم.حسادت تو ذاتم نیست الحمدالله.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

حسادت انگار که بدجنسی هم همراهشه ... حسادت نه اما حسرت کسایی رو میخورم که الان با عشقشون ازدواج یا نامزد کردن و درکنارهمن ..همش میگم میشه یه روز منم کنار عشقم باشم با خیال راحت و اطمینان از مال هم بودن ...

برای اینکه عشقم صلاحم باشه و بزودی این حسرت برطرف شه برام صلوات بفرستید لطفا

به ادمای سالم حسادت میکنم

مگه سالم نیستی؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

به کسایی که توجه و محبت مادرشون رو دارن..بچه ها من هم مادر دارم هم نامادری 

مادرم که کلا منو فراموش کرده بچم یه سالشه هنوز از نزدیک ندیدش ..نامادریم واسه دختر خودش بهترین جهیزیه رو داره اماده میکنه و من همیشه افسوس خیلی چیزا رو خوردم دوماه دیگه عروسی جاریمه مامانش واسش یه جهیزیه ی ابرومندانه تدارک دیده ده بار تا حالا خونواده شوهرمو دعوت کردن و سفره رنگین انداختن و کادوهای انچنانی دادن بعد من یه شب بعد محضر به پونزده نفر مهمونای شوهرم شام ندادن و نه شب همه گرسنه رفتن😢😢😢انقدرها حسرت تو دلمه که خدا گواهه دلم خیلی پره دیگه حسرت خوردن خیلی چیزا شده عادتم 

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت