2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی آدم همیشه میتونه تغییر کنه.اگه میخوای بقیه عمرت رو خوب و خوش زندگی کنی باید طرز فکرت رو تغییر ...

عزیزم مرسی از محبتت ولی وقتی 27سال چیزای منفی و تحمل کنی چطور میتونی مثبت باشی انقدر کتک خوردم انقدر کار خونه کردم و تهش عوض تشکر تحقیر شدم با وجود خوب بودن درسم ترک تحصیل کردم چون باید از بچه نامادریم مراقبت میکردم و کهنه میشستم و همیشه زندگیم با استرس و بدبختی همراه بوده هیچ وقت یه ادم نرمال نبودم 

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
عزیزم مرسی از محبتت ولی وقتی 27سال چیزای منفی و تحمل کنی چطور میتونی مثبت باشی انقدر کتک خوردم انقدر ...

27سال که سنی نیست بیشتر انسان های موفق گذشته زجرآوری داشتن شما داستان زندگی اپرا وینفری رو بخون از اون که زندگیت سخت تر نبوده وقتی بچه بود مجبور بود گونی سیب زمینی بپوشه چون لباس نداشت. ناپدری کتکش میزده ولی اون مجبور بود بهش بگه بابا تو سن کم بهش تجاوز شده بود بچه سقط کرده بود یا رونالدو قرار بود سقط بشه شما اگه واقعا دوست داری درس بخونی از همین سن تلاش کن من همکلاسی هایی داشتم دانشگاه همه سی سال به بالا خیلیاشون مطلقه بودن ولی ميومدن درس میخوندن. منم چند بار کتک خوردم همین امشب هم تحقیر شدم ولی زندگی جریان داره چند قطره اشک ریختم دوباره اومدم شروع کردم پازل هزار تیکه ام رو چیدم.بهت توصیه میکنم کتاب راز رو بخون.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
27سال که سنی نیست بیشتر انسان های موفق گذشته زجرآوری داشتن شما داستان زندگی اپرا وینفری رو بخون از ا ...

حرفات قشنگ و امیدوارکنندس دوست من ولی زندگی رمان نیس اونا اکثرا جسارت و اعتمادبه نفس داشتن که موفقن من با یه بچه یه ساله که نمیتونم پیش کسی بزارمش و پولم ندارم بزارمش مهد چجوری برم کلاس و درس بخونم فعلادرجا زدن تو زندگی شده کارم شاید اینده اتفاقی بیفته شاید...مرسی از همدردی و مهربونیت کتک خوردن فقط درد جسم نیس درد روحه که بسته به اینکه چند سالته سال ها تو ذهنت می مونه خود من تو نوجوونی حتی حق نداشتم موهامو بلند کنم که مبادا مو نیفته تو غذا گاهی که جلوی اینه بودم نامادریم رد میشد و بهم میگفت چه قیافه ی میمونی هم داری که مدام جلو ایینه ای همه ی دلخوشی ها درونم کشته شده هرچی بیشتر بگم دردم کم نمیشه

حرفات قشنگ و امیدوارکنندس دوست من ولی زندگی رمان نیس اونا اکثرا جسارت و اعتمادبه نفس داشتن که موفقن ...

مثل من یه پازل هزار تیکه بگیر توی خونه درست کن بعد تو کانال بفروش یواش یواش راه میوفتی دوست من. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
مثل من یه پازل هزار تیکه بگیر توی خونه درست کن بعد تو کانال بفروش یواش یواش راه میوفتی دوست من.  ...

چه بامزه با این کار درآمدزایی میکنی؟هزینه ی خریدنش چقدره..استفاده ای هم داره؟

چه بامزه با این کار درآمدزایی میکنی؟هزینه ی خریدنش چقدره..استفاده ای هم داره؟

من تازه اولین پازلمه خواهرم پارسال بیست تومن خریدش انشاالله این رو درست کنم برای خونه خودمون قاب میگیرم. بقیه رو میخرم درست میکنم میفروشم.امشب من نت نگاه میکردم طرف50خریده بود درست میکرد300میفروخت.یا درست میکرد400میفروخت بستگی داره هزار تیکه باشه دوهزار تیکه باشه یا پنج هزار تیکه حتی تا سه میلیون یا بالاتر هم میفروشن.  

من تازه اولین پازلمه خواهرم پارسال بیست تومن خریدش انشاالله این رو درست کنم برای خونه خودمون قاب میگ ...

چقدر جالب ممنونم از اطلاعات مفیدت انشالله موفق باشی 

اینم یکی از حسرتام بود البته من مادر نداشتم دختر فامیلمون سرشو میذاشت رو زانوی مامانش و اون موهاشو ن ...

عزیزم

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...