2777
2789

پارتنرم دوسال دیگه تقریبا درسش تموم میشه و قصد مهاجرت داره

چهارشنبه قراره بیان خاستگاری خیلی یوهویی بدون اینکه بهم خبر بده مامانش هماهنگ کرد

گفته الان نامزد کنیم تا درسش تموم شه ازدواج کنیم

ولی به گفته‌ ی خودش قراره دوسال دیگه بره امریکا

یعنی من دوسال دیگه درس و دانشگاه ول کنم باهاش برم؟

اصلا ذهنم درگیرش شده بدجور نمیدونم چیکار کنم

بهش میگم زوده میگه نه من میخوام تا وقتی جوونم ازدواج کنم تا با زنم خوش باشم نه تو ۳۰ ۴۰ سالگی 

میگم خودم بچم هنوز میگه بهونه الکی میارم .. شما بودین چیکار میکردین

خودت ببین چی نظرته...بامهااجرت اوکی هستی؟

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه دارن خودشون میکشن الان مهاجرت کنند تازه میگی چیکار کنم

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

خودت ببین چی نظرته...بامهااجرت اوکی هستی؟

من خودم مشکلی ندارم اصلا از خدامم هست ولی مامانم وابستست بهم سر اون دو دلم

هنوزم ماجرای مهاجرت و به مامانم نگفتم نمیدونم قراره چه ریکشنی نشون لده

من خودم مشکلی ندارم اصلا از خدامم هست ولی مامانم وابستست بهم سر اون دو دلمهنوزم ماجرای مهاجرت و به م ...

دیگه باید فکراتو بکنی چون کسی که بیفته روی دور مهاجرت ، تا اخر میره. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......