2777
2789

من اگه بودم اول می‌پرسیدم ببینم از چه طریقی می خواد بره؟

نه بخاطر مهاجرت ، صرفا به این دلیل که بفهمم در چه سطحیه؟ اگه دیدم فکر پناهندگی توی سرشه که ازش فرار میکردم چون مشخصاً نمیتونه تکیه گاه امنی باشه.

اگه هم تحصیلی بود که اصلا نمیشه روش حساب کرد.چون حتی اپلای هم بشه احتمال اینکه ریجکتش کنن خیلی بالاست.

و....

در مجموع به نظرم زیاد روی مهاجرتش تمرکز نکنی بهتره . مگه اینکه ابزاری باشه برای سنجش اینکه آیا کیس مناسب و امنیه یا تصمیماتش هنوز خام و هیجانیه

گفتم بعنوان مثال دختر خوب وگرنه زبان انگلیسی رو همین ایرانم باشی باید بلد باشی 😂😑منظورم ب مدرکایی ...

منم منظورم همونه خواهر🤣

در حد این ک گلیممو تو کشور غریبه از آب بتونم بالا بکشم اوکیم اگه حالا از لحاظ مالی هم یکم ساپورت شم کلا اوکیم مشکلی با مهاجرت ندارم

ک خب خداروشکر زیدی جان اگه بخواد منو با خودش ببره باید زحمت خرج و مخارجمو خودش بده😂💘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم منظورم همونه خواهر🤣در حد این ک گلیممو تو کشور غریبه از آب بتونم بالا بکشم اوکیم اگه حالا از لحا ...

صدرصد همینه

منم موقعیت اینجوری داشتم متاسفانه خنگ شدم و ایران موندنو ترجیح دادم الان پشیمونم تو اشتباه منو تکرار نکن

صدرصد همینهمنم موقعیت اینجوری داشتم متاسفانه خنگ شدم و ایران موندنو ترجیح دادم الان پشیمونم تو اشتبا ...

حالا من درگیر اینم ک چجوری راضیش کنم بمونه حداقل سال بعد نامزد کنیم😐

بقیه میگن حیفه همین امسال نامزد کن تموم شه بره ولی باز منو ترس گرفته

مهاجرت یطرفسنم کمه آخه بعد میترسم پشیمون شم که چرا ازدواج کردم

کیس به این خوبی خیالت راحت پشیمون نمیشی

بخت 19 سالگی بهترین بخته

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر